JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Milan vs Juventus, προϊστορία Coppa Italia στο San Siro.


Η Γιουβέντους σε 8 αναμετρήσεις στο San Siro για το Coppa Italia με αντίπαλο την Μίλαν μετράει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η πρώτη φορά που βρέθηκαν αντίπαλες οι δυο ομάδες για το Coppa Italia ήταν το 1942 σε διπλό τελικό και ακολούθησαν άλλες εφτά φορές μέχρι την αυριανή.

21/06/1942 - Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες σε διπλό τελικό όπου η Γιούβε πήρε ισοπαλία στο San Soro με σκορ 1-1 στο πρώτο τελικό. Ο Bellini με δικό του γκολ έβαλε μπροστά την Γιουβέντους, για να ισοφαρίσουν οι οικοδεσπότες επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Στην ρεβάνς η Γιουβέντους κέρδισε με σκορ 4-1 στο Τορίνο και κατέκτησε το κύπελλο.

01/07/1972 – Η Γιουβέντους αγωνίστηκε στο San Siro και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, κατάφερε όμως να ισοφαρίσει σε 2-2 με τα γκολ των Novellini και Haller. Ωστόσο, ο Rivera πετύχει το τρίτο γκολ της Μίλαν και έτσι έστειλε τους ροσονέρι στον επόμενο γύρο.

Το 1975 - Ο Bigon με δικό του γκολ έδωσε την νίκη στην Μίλαν με 1-0 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

06/12/1985 -Γιουβέντους και Μίλαν έπαιξαν στο San Siro στα προημιτελικά και έφεραν μια λευκή ισοπαλία, αλλά στον επαναληπτικό η Μίλαν πέρασε στον ημιτελικό.

25/04/1990 - Η Γιουβέντους παίζει στο San Siro τον επαναληπτικό τελικό μετά την λευκή ισοπαλία στο Τορίνο και παίρνει μια σπουδαία νίκη με γκολ του Galia, με την ομάδα του Dino Zoff να γνωρίσει έναν αξέχαστο θρίαμβο επί των Πρωταθλητών Ευρώπης του Αρίγκο Σάκι μέσα στο σπίτι τους.

21/03/1992 – Οι δυο ομάδες ξανασυναντιούνται σε ένα ημιτελικό αλλά καμία πλευρά δεν μπόρεσε να βρει έναν τρόπο να σκοράρει σε μια τεταμένη συνάντηση και ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0.  Στον επαναληπτικό η Γιούβε πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

2002 – Ο Javi Moreno έδωσε στους Rossoneri το προβάδισμα με τον Birindelli να ισοφαρίζει κατά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Del Piero με δικό του γκολ χάρισε την νίκη στην Γιουβέντους τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού και έστειλε την Γιούβε στον Τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: