JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ας απολαύσουμε τον Άλεξ γιατί μας τελειώνει ή όχι?.





Ας απολαύσουμε τον Μεγάλο Αρχηγό μας Άλεξ Ντελ Πιέρο όσο μπορούμε γιατί ο χρόνος του στη Γιούβε όπως όλα δείχνουν τελειώνει το καλοκαίρι. Από την 1η Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία που επιτρέπει στους παίκτες που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι να υπογράψουν και να συμφωνήσουν με άλλους συλλόγους, έτσι και ο Άλεξ μπορεί από σήμερα να σκέφτεται το μέλλον του και να ψάχνει για νέο σταθμό στην καριέρα του, εκτός και αν οι διοικούντες της Γιουβέντους έχουν άλλη γνώμη και θελήσουν να του κάνουν νέο συμβόλαιο και να του δώσουν την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που λάτρεψε και λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος. 



ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Ο Άλεξ λοιπόν είναι λίγο "πιο ελεύθερος να φανταστεί το μέλλον του ακόμα κι αν χάνει την ευκαιρία να επαναβεβαιώσει ότι σχεδιάζει να ζήσει αποκλειστικά και μόνο στο παρόν : αυτός θα ήθελε να μείνει ένα-δύο χρόνια ακόμα στην Γιουβέντους και να προσπαθούσε ξανά να βοηθήσει την ομάδα τελειώνοντας την καριέρα του εδώ. Επιπλέον, αφού τελικά κατάφερε και σκόραρε στο ιταλικό κύπελλο ένα φανταστικό γκολ όπως μόνο αυτός ξέρει να βάζει, πέρασε στο πάνθεον της ομάδας καθώς είναι ο μόνος παίκτης της Γιούβε που έχει σκοράρει σε όλα τα στάδια που έπαιξε η ομάδα μεταπολεμικά, αυτό που θα ήταν το καλύτερο θα ήταν να καταφέρει να κερδίσει με την ομάδα το φετινό πρωτάθλημα βάζοντας στην ένδοξη φανέλα μας το τρίτο χρυσό αστέρι και κατακτώντας το κύπελλο βάζοντας στην φανέλα επίσης και ένα ασημένιο αστέρι, αυτό θα ήταν για έναν τόσο μεγάλο παίκτη το ιδανικό σενάριο αποχώρησης από την ομάδα. 


Ο Άλεξ πλέον βλέπει το μέλλον του και μάλλον θα είναι πέρα από τον Ατλαντικό Νέα Υόρκη ή Λος Άντζελες αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα, ίσως και να μείνει στην Ευρώπη που τον θέλουν αρκετές ομάδες όπως Παρί Σεν Ζερμέν, Τότεναμ κ.α., παρά την ηλικία του, θα γίνει 38 ετών μέχρι το τέλος της άνοιξης, ο παίκτης εξακολουθεί να είναι άθικτο από όλες τις απόψεις και θέλει να παίζει ακόμα ποδόσφαιρο γιατί νοιώθει καλά. Εκτός αυτού, ο Antonio Conte όποτε ήταν απαραίτητο να εκφραστεί για τον νούμερο δέκα, από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας στη Bardonecchia, έχει πει για αυτόν ότι: «Για μένα, ο Άλεξ θα είναι πάντα μια λύση και ποτέ ένα πρόβλημα» .  



Ίσως ο αρχηγός θα περίμενε να πετύχει περισσότερα γκολ φέτος για να φύγει πιο ένδοξα, αλλά δεν μπορεί να προγραμματίσεις και να υπολογίσεις αυτά τα πράγματα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Alex θα τελειώσει αυτή τη σεζόν, καθώς ο πρόεδρος Andrea Agnelli στη γενική συνέλευση των μετόχων, είπε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία του χρονιά με την Γιουβέντους. Σε αντίθεση με τους τρεις επιθετικούς που αποχώρησαν τον Ιανουάριο -Toni-Iaquinta Amauri, o Del Piero θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, διότι όπως είπε και ο πρόεδρος κατά την ημέρα της υπογραφής του νέου συμβολαίου του Ντελ Πιέρο, «για να προσπαθήσει να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή σε ένα φανταστικό γήπεδο, όπως αυτό ακριβώς που χτίστηκε. Το γήπεδο αυτό και μόνο θα μας δώσει 4-5 μονάδες επιπλέον».






Για μας πάντως θα είναι πάντα ο ένας και μοναδικός αρχηγός που μας έχει χαρίσει τόσες πολλές και μεγάλες συγκινήσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Θα είσαι για πάντα μέσα στις καρδιές μας ΑΛΕΞ ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ.


3 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

Prepei na meinei. Mesa sthn dioikhsh toulaxiston.
Den ti8etai 8ema gia suzhthsh.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Μια μικρη διορθωση στον τιτλο Ντινο...(Ας απολαύσουμε τον Άλεξ γιατί τον τελειωνουν)

Juve-ntinos.!!! είπε...

Μπορείς να το πεις και έτσι Δημήτρη.