JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Οι μεγάλοι παίκτες κερδίζουν τα μεγάλα ματς.




Η Γιουβέντους απόψε στο Σαν Σίρο θα δώσει ένα από τα πιο σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια για τη φετινή σεζόν αλλά είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Μίλαν και να της πάρει το στέμμα του Πρωταθλητή μέσα στο γήπεδο της όπως και το 2005 όπου έφυγε νικήτρια και σφράγισε το 28ο Scudetto με γκολ του David Trezeguet μετά από σέντρα ψαλιδάκι του Alessandro Del Piero.

Η Γιουβέντους απόψε θα έχει δύο "μυστικά όπλα" που θα μπορούσαν να την βοηθήσουν για να κέρδισε το αποψινό παιχνίδι και το σκουντέτο και να επιστρέψει η ομάδα σε μεγάλα επίπεδα ανταγωνιστικότητας. Ξέρουν πώς να το κάνουν. Και απόψε, ίσως η εμπειρία τους θα μπορούσε να χρησιμεύσει στην ομάδα για να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους,  και να φύγουν νικητές από το Μιλάνο, οι Gigi Buffon και Andrea Pirlo είναι οι μοναδικοί παίκτες της Γιουβέντους που θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα οι οποίοι έχουν ήδη κερδίσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία (συν τον Del Piero που απόψε θα είναι στον πάγκο και ίσως και αυτός να μπει και να βοηθήσει με την τεράστια εμπειρία του σε τέτοια ματς) και δεν έχουν.. περιοριστεί μόνο σε αυτό.

Απόψε, στην δύσκολη στιγμή που αργά ή γρήγορα θα υπάρξει, ο Gigi θα χρησιμοποιήσει τη φωνή και τα χέρια του για να ηρεμήσει, να ενθαρρύνει, και να ανεβάσει τους συμπαίκτες του. Ενώ ο Andrea, με την ηρεμία του και το αρχοντικό του παιχνίδι θα είναι ότι πιο πολύτιμο θα έχει η Γιούβε στον αγωνιστικό χώρο του Σαν Σίρο και είναι ο παίκτης που δημιουργεί φόβο στους αντιπάλους και μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή.
Στον πάγκο, λοιπόν, θα είναι ο τρίτος τις παρέας των πρωταθλητών ο Alessandro Del Piero, ο οποίος έχει φάει αυτά τα παιχνίδια με το κουτάλι και έχει φύγει πάρα πολλές φορές στην καριέρα του νικητής από το Μιλάνο, και όπως οι Μπουφόν και Πίρλο είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πώς να βρει την  λύση την κατάλληλη στιγμή. Χθες ο Αντόνιο Κόντε τόνισε τη σημασία των τριών ποδοσφαιριστών του στην ανάπτυξη της Γιουβέντους: «Πίρλο, Μπουφόν και Ντελ Πιέρο είναι ο κτύπος της καρδιάς αυτής της ομάδας».

Το καλοκαίρι ο προπονητής ζήτησε από αυτούς τους τρεις ένα μεγάλο χέρι βοήθειας: για παράδειγμα, Συχνά χρειάζονται περισσότερα από τα λόγια και οι απαντήσεις ήταν μεγάλες:. Μπουφόν αισθάνθηκε αμέσως ότι συμμετέχει στο νέο σχέδιο ανασύνταξης του ασπρόμαυρου συλλόγου (και τώρα είναι βέβαιος ότι θα τελειώσει την καριέρα του στη Γιουβέντους), ο Πίρλο έχει ενταχθεί πλήρως στην ομάδα λες και βρίσκεται χρόνια εδώ και όλοι είναι έκπληκτοι με την έως τώρα παρουσία του από την πρώτη ημέρα που είναι στην Γιούβε, για τον Ντελ Πιέρο τι να πούμε είναι τόσο μεγάλος αθλητής και άνθρωπος που διαθέτει ταπεινότητα και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην ομάδα ακόμα και όταν δεν παίζει.

Χθες ο Conte τόνισε τις ανθρώπινες ιδιότητες, καθώς και τις τεχνικές που, διαθέτει ο Πίρλο. Στο Τορίνο ο Αντρέα ζει πολύ καλά (έχει βρει ένα σπίτι στο κέντρο), στα αποδυτήρια είναι πάντα σε καλή διάθεση και στον γήπεδο έχει αποδειχθεί ότι εξακολουθεί να είναι ο απόλυτος σταρ. Απόψε θα πρέπει να έρχεται στο San Siro λίγο «συγκινημένος» (« Ε »κανονικά, αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ: θα ήθελα να επικεντρωθώ στο παιχνίδι το οποίο είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες), αλλά θα πρέπει να προσέξει να μην κάνει λάθος στα αποδυτήρια και νιώθει άβολα με την ασπρόμαυρη φανέλα στο προηγούμενο σπίτι του : Ο Πίρλο επέστρεψε για να κερδίσει το παιχνίδι και την σημαία του Πρωταθλητή και ο Πίρλο ξέρει πώς να το κάνουμε»...

Ελπίζω αυτοί οι τρεις μεγάλοι παίκτες να πάρουν το παιχνίδι, προσωπικά θα ήθελα να δω απόψε και τον Ντελ Πιέρο στην βασική ενδεκάδα γιατί θα βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του όπως το έκανε πολύ καλά και στον αγώνα του κυπέλλου που τους κερδίσαμε…

Λίγες ώρες έμειναν… Forza Juve!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: