JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Κιελίνι: «Η Μίλαν είναι δυνατή και χωρίς τον Ιμπραίμοβιτς»


Την προσοχή στους συμπαίκτες του επέστησε ο αμυντικός της Μεγάλης Κυρίας Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος τόνισε πως η Μίλαν μπορεί να παίξει καλά και χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πως η Γιούβε πρέπει να προσέξει πολύ.

Ο Σουηδός επιθετικός θα είναι ο μεγάλος απόντας στο ντέρμπι της Μίλαν κόντρα στη Γιουβέντους, αφού στο ματς με τη Νάπολι δέχθηκε κόκκινη κάρτα και τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές.

Ωστόσο, ο αμυντικός των «μπιανκονέρι», θεωρεί πως η Μίλαν είναι δυνατή και χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς. «Έχουν πολλούς πρωταθλητές μέσα στην ομάδα τους. Δε νομίζω να χάσουν τη δυναμική τους με την απουσία του Ιμπραΐμοβιτς», είπε αρχικά ο Κιελίνι.

«Στα τελευταία παιχνίδια έχουν δείξει ότι τα καταφέρνουν και χωρίς αυτόν. Όποιος τον αντικαθιστά, δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και θέλουν όλοι να αρπάξουν την ευκαιρία για να αποδείξουν ότι αξίζουν», συμπλήρωσε ο 27χρονος μπακ.

Επίσης μίλησε και για τον συμπαίκτη του Αντρέα Πίρλο που θα επιστρέψει για πρώτη φορά στο Σαν Σίρο αντίπαλος σε αγώνα πρωταθλήματος «Ο Αντρέα είναι ο παίκτης που άλλαξε τη Γιουβέντους. Φέτος έχει δείξει το πόσο φανταστικός και σπουδαίος παίκτης είναι», τόνισε ο Κιελίνι στη Corriere dello Sport, για τον συμπαίκτη του, του οποίου ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή οι φίλοι της Μίλαν.

Και τέλος, ο Κιελίνι, δεν παρέλειψε να πετάξει τα… καρφιά του, προς το μεγάλο αστέρι της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς : «Δεν θέλουμε ένα παίκτη σαν τον Ζλάταν. Έχουμε ομαδική θέληση για νίκη και αυτό φτάνει».


Μάτρι: «Φαβορί η Μίλαν»



Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Μάτρι, τόνισε πως το φαβορί στο ντέρμπι του Καμπιονάτο είναι η Μίλαν.

Η «Μεγάλη Κυρία», η οποία τη φετινή σεζόν είναι αήττητη, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μίλαν, με τον Μάτρι να δίνει τον τίτλο του φαβορί στους πρωταθλητές Ιταλίας.

«Κατά την γνώμη μου, η Μίλαν είναι το φαβορί, αλλά εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση. Θα επιτεθούμε από την αρχή του παιχνιδιού», σχολίασε στο Tuttosport ο διεθνής επιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: