JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Νέντβεντ: "Να μετατρέψουμε αυτήν την οργή σε θετική ενέργεια"


Ο Πάβελ Νέντβεντ μετέφερε την ικανοποίηση του για το ότι η Γιουβέντους πέρασε και από το Enio  Tardini αλώβητη, αλλά δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για μια συνάντηση που επηρεάστηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή.

Ο Νέντβεντ, δήλωσε: 
«Υπήρξαν περιστατικά που επηρέασαν αυτό το παιχνίδι και είναι δύσκολο να εξηγηθεί αυτή η στάση των διαιτητών προς τους παίκτες μας».

Και συνέχισε λέγοντας:
«Οι διαιτητές πρέπει να έχουν περισσότερο θάρρος», καταλήγοντας ο πρώην μέσος: «Ωστόσο, θα πρέπει να μετατρέψουμε αυτήν την οργή σε θετική ενέργεια. Ο Conte έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και είμαστε όλοι χαρούμενοι μέχρι τώρα».



Πίρλο: "Θέλουμε ισότητα"


Ο Αντρέα Πίρλο συνεχίζει να ψάχνει το πρώτο γκολ του με την ασπρόμαυρη φανέλα και νόμιζε ότι είχε παρουσιαστεί μια ιδανική ευκαιρία στο τέλος του αποψινού  παιχνιδιού κατά της Πάρμα. Αλλά ακριβώς την ώρα που ο Μέσος της Γιούβε ετοιμαζόταν να τραβήξει τη σκανδάλη, ο Santacroce τον έριξε στο έδαφος χωρίς να δοθεί τίποτα.

Ο 32χρονός μέσος της Γιούβε εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα: 
«Εγώ πήρα θέση προστατεύοντας την μπάλα και ένιωσα ένα γόνατο στην πλάτη μου. Σκέφτηκα ότι ήταν μια ξεκάθαρη ποινή, αλλά δεν δόθηκε τίποτα από τον ρέφερι. Εμείς δεν παίζουμε τα θύματα και δεν θέλουμε δώρα από κανέναν. Αυτό που θέλουμε είναι ισότητα,  αυτό είναι  που ζητάμε και επίσης όταν πρόκειται για μια παράβαση, πρέπει να σφυρίζεται . Ακόμα κι αν είναι στο τελευταίο λεπτό».

Παρόλο που δεν κέρδισε τους τρεις βαθμούς, η Γιουβέντους πέρασε από ένα ακόμη  δύσκολο γήπεδο, και βρέθηκε κοντά με αρκετές ευκαιρίες και περιπτώσεις να σπάσει το αδιέξοδο.

«Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες όμως  δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», δήλωσε ο Πίρλο. «Εμείς ήμασταν οι κυρίαρχοι του αγώνα σήμερα το βράδυ, αλλά ο Pavarini έκανε καλά τη δουλεία του και κράτησε στο κόλπο την ομάδα του. Θα επιδιώξουμε να βελτιωθούμε περαιτέρω, για να επιστρέψουμε στις νίκες άμεσα». 

1 σχόλιο:

Vero Juventino είπε...

ΠΑΥΛΑΡΑ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.