JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Conte: "Μπράβο στη Σιένα"


Ο Αντόνιο Κόντε συνεχάρη την Σιένα για το αποτέλεσμα που πήρε, από την ομάδα του  σε ένα σκληρό αγώνα. Η Σιένα κατάφερε να κρατήσει την Γιουβέντους στο μηδέν καθώς επίσης στο μηδέν κατάφερε να την κρατήσει και ο διαιτητής του αγώνα.



Μετά το τελικό σφύριγμα, ο Conte εξέφρασε τον θαυμασμό και έδωσε τα συγχαρητήρια του στους φιλοξενούμενους


«Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τη Σιένα για το πώς προσέγγισε αυτό το παιχνίδι και για το αποτέλεσμαΠροσπαθήσαμε όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν ήμασταν σε θέση να κρατηθούμε σε υψηλό τέμπο και να βρούμε χώρο για να πετύχουμε το γκολΟ Vergassola έπαιξε  χάντμπολ; Νομίζω ότι οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και, όπως έχω κάνει σε προηγούμενες περιπτώσεις, θα προτιμούσα να μην πω τίποτα. Είναι σίγουρα κρίμα, επειδή - έχοντας δει τα αποτελέσματα των άλλων - ήταν μια καλή ευκαιρία για να την αξιοποιήσουμε και δεν ήμασταν σε θέση να το πράξουμε. Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε τα παιχνίδια ένα ένα - όπως ακριβώς έχουμε κάνει από την αρχή της σεζόν».



Μπουφόν: «Η απόφαση του ρέφερι καταδίκη  για μας»


Ο Gigi Buffon περιέγραψε την απογοήτευσή του μετά το τέλος του αγώνα και στάθηκε στο ότι ο διαιτητής στέρησε από την ομάδα του νίκη επί της Σιένα, με το μ η καταλογισμό ενός καταφανέστατου πέναλτυ




Ο διεθνής τερματοφύλακας πιστεύει ότι η Γιουβέντους δεν είχε την τύχη με το μέρος τηςΜιλώντας μετά το παιχνίδι, ο 34χρονός τερματοφύλακας είπε: 


«Ήταν μια χαμένη ευκαιρία για μας, εμείς δεν κάναμε και το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κερδίσει και ένα παιχνίδι που δεν παίζεις καλά. Μερικές φορές μπορείς επίσης να κερδίσεις έναν αγώνα από μια και μόνο κατάσταση. Και είχαμε ένα τέτοιο δικαίωμα στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά δεν το είδε ο διαιτητής».

Παρά την εντός έδρας ισοπαλία, 
ο Buffon, είναι πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους παραμένει στο σωστό δρόμο: 


«Το παιχνίδι δεν πήγε όπως ελπίζαμε, αλλά είμαστε καλά. Εμείς δεν αισθανόμαστε πίεση, γιατί έχουμε καταφέρει να παίξουμε έναν απροσδόκητη ρόλο ως βασικοί διεκδικητές του τίτλου - και το να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας μπορεί να είναι μόνο μια ώθηση».

Το συμβόλαιο του 34χρονου πορτιέρε με τους «μπιανκονέρι» λήγει το καλοκαίρι του 2013, όμως εκείνος δεν αγχώνεται ιδιαίτερα.


«Δεν συζητάμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου αυτή τη στιγμή», είπε ο Μπουφόν σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν πως θα υπάρξει πρόταση, που θα τον κρατήσει στο Τορίνο μέχρι το τέλος της καριέρας του.
«Το πιο σημαντικό είναι να είμαι συγκεντρωμένος σε ότι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν», συμπλήρωσε ο Ιταλός τερματοφύλακας.


Marotta: «Το πέναλτυ ήταν καθαρό».



Η Γιουβέντους αξίζει περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές, αυτό εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της «Μεγάλης Κυρίας», Τζιουζέπε Μαρότα.

Η Γιουβέντους δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Μίλαν με τη Νάπολι (0-0), αφού κι' αυτή ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Σιένα. Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Τζιουζέπε Μαρότα, διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία, καθώς δεν δόθηκε πέναλτι στους «μπιανκονέρι», μετά από χέρι του Βεργκάσολα μέσα στην περιοχή.



«Ο καθένας μπορεί να δει τι έγινε. Μας αρνήθηκαν ένα καταφανέστατο πέναλτι. Φέτος έχουμε πάρει μόνο ένα πέναλτι και αυτό που ζητάμε είναι μεγαλύτερος σεβασμός», τόνισε ο Μαρότα.


«Στα ματς μεγάλων ομάδων πρέπει να σφυρίζουν διαιτητές διεθνούς εμπειρίας. Δεν είναι ωραίο να κατηγορούμε, αλλά μετά από τέτοιες αποφάσεις είναι αναπόφευκτο», συμπλήρωσε ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: