JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Γιουβέντους - Κατάνια 3-1, ανατροπή με super Pirlo.


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4 λεπτό η Γιούβε κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με το πρώτο γκολ του Πίρλο με την ασπρόμαυρη φανέλα στο 22’ με απ´ ευθείας εκτέλεση φάουλ και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η ανατροπή με τα γκολ των Κιελίνι στo 74’ με κεφαλιά μετά από ασίστ του Πίρλο από εκτέλεση φάουλ και στο 81’ ο Κουαλιαρέλα μετά από πάσα του Πίρλο και πάλι σφράγισε τη νίκη για την Μεγάλη Κυρία. Ξανά στην κορυφή η Γιούβε με παιχνίδι λιγότερο και περιμένει αύριο το παιχνίδι της Μίλαν για να δει σε ποια θέση του βαθμολογικού πίνακα θα ταξιδέψει για το μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε την Μεγάλη Κυρία με... 11 Ιταλούς στην αρχική σύνθεση αλλά το ματς άρχισε στραβά για την ομάδα του καθώς στο 4ο λεπτό η Κατάνια άνοιξε το σκορ με ένα πολύ ωραίο σουτ του Μπαριέντος, που βρήκε και στο κάθετο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.


Προερχόμενη από δύο σερί ισοπαλίες και βρισκόμενη πίσω στο σκορ από νωρίς, η Γιούβε έπρεπε να δείξει χαρακτήρα και το έκανε. Οι Τορινέζοι πίεζαν πολύ ψηλά, έκλεισαν μέσα στην περιοχή τους Σικελούς και ισοφάρισαν στο 22', όταν ο Πίρλο με εκτέλεση φάουλ άφησε άγαλμα τον Κοζίτσκι και έκανε το 1-1 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Κόντε ζητούσε από τον πάγκο να συνεχίσουν οι παίκτες του την πίεση για να ανατρέψουν άμεσα το αποτέλεσμα αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι από τον κεραυνό του Κουαλιαρέλα στο 30'! Δεν έγινε εκεί το 2-1, λίγο έλειψε να γίνει το 1-2 στο 32' αλλά ήταν η σειρά της Κατάνια να βρει δοκάρι, με το πλασέ του Μπεργκέσιο από κοντά και με τον Μπουφόν να βρίσκει όσο έπρεπε την μπάλα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και για μια περίπτωση στην οποία θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι, για σπρώξιμο στον Παντοΐν ενώ αυτός είχε σηκωθεί από το έδαφος για να βρει την μπάλα με το κεφάλι.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Μπιανκονέρι είχαν ξανά... ραντεβού με το δοκάρι, αυτή τη φορά σε εκτέλεση φάουλ του Πίρλο, με το ματς να μεταφέρεται ολοκληρωτικά στο μισό γήπεδο. Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, πάντως, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ανοίξουν το ίδιο εύκολα την άμυνα των φιλοξενούμενων, με τα λεπτά να περνάνε χωρίς την κλασική ευκαιρία.

Ο Κόντε αντικατέστησε στο 60' τον Παντοΐν με τον Πέπε και πέντε λεπτά αργότερα, στο 65', έγινε καθοριστική φάση για τη συνέχεια της αναμέτρησης καθώς ο Μότα -που είχε κίτρινη κάρτα- έκανε φάουλ για δεύτερη, την είδε και η Κατάνια έμεινε με 10 παίκτες. Αν αυτό έκανε δύσκολο το έργο της ομάδας του Βιτσέντζο Μοντέλα, το γεγονός ότι έκαναν συνεχώς φάουλ γύρω-γύρω από την περιοχή, το έκανε δυσκολότερο...


Ο Πίρλο είχε συνεχώς ευκαιρίες για να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του και με αυτό τον τρόπο, στο 74', ήρθε το 2-1! Φάουλ του Πίρλο από δεξιά, εντελώς άστοχη έξοδος του Κοζίτσκι και ο Κιελίνι με κεφαλιά -με το ριπλέι να δείχνει ότι μπορεί να υπήρχε και επιθετικό φάουλ- έκανε το 2-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών!


Η Κατάνια ήταν, πλέον, αναγκασμένη να βγει από το καβούκι της αλλά οι παίκτες της τα είχαν χαμένα και στο 81' ο τερματοφύλακας Κοζίτσκι στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στον Πίρλο, ο οποίος αμέσως έβγαλε τετ α τετ τον Κουαλιαρέλα για το 3-1 που τελείωσε και τον αγώνα.



Με αυτή τη νίκη η Γιουβέντους πήγε στους 49 βαθμούς και προσπέρασε την Μίλαν που έχει 47. Αυτή τη στιγμή, βράδυ Σαββάτου, οι δύο ομάδες έχουν τα ίδια παιχνίδια αλλά την Κυριακή οι Ροσονέρι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Τσεζένα και έχουν την ευκαιρία να πάρουν ξανά κεφάλι, με ένα ματς περισσότερο.



JUVENTUS – CATANIA  3-1

Γκολ : Barrientos 4, Pirlo 22, Chiellini 74, Quagliarella 81

JUVENTUS : Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Giaccherini, Padoin (Pepe 61), Pirlo, Marchisio, De Ceglie (Vucinic 67), Quagliarella, Borriello (Lichtsteiner 76)

Αναπληρωματικοί : Storari, Caceres, Del Piero,  Matri.

Προπονητής : Conte

CATANIA : Kosicky, Motta, Bellusci, Legrottaglie, Marchese, Izco, Lodi (Spolli 60), Almiron, Gomez (Seymour 70), Bergessio, Barrientos (Biagianti 49)

Αναπληρωματικοί : Carrizo, Ricchiuti, Catellani, Ebagua.

Προπονητής : Montella

Διαιτητής : Brighi
Βοηθοί : Tonolini, Barbirati
Τέταρτος : Gava

Κίτρινες : Motta 51, Marchisio 61, Motta 65, Almiron 67, Vucinic 78
Κόκκινη : Motta 65


1 σχόλιο:

Juve-ntinos.!!! είπε...

Απόψε η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε θα πάρει ένα παιχνίδι που άρχισε στραβά, αν λυθούν τα πόδια των επιθετικών μας πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Αξιοσημείωτο το ότι ο Κόντε παρέταξε 11 Ιταλούς στην αρχική ενδεκάδα, αν και πολλοί από εμάς θα ήθελαν να δουν επιτέλους και κάποιους άλλους παίκτες να αγωνίζονται ( Ελία, Κάσερες, Κράσιτς, κ.α. ) αν και μέχρι τώρα φαίνεται ότι ο μίστερ ξέρει τι κάνει, τώρα η ομάδα έχει μπροστά της μια εβδομάδα για να προετοιμαστεί για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής που θα δώσει μέσα στο Μιλάνο και αν καταφέρει να το πάρει η να μην χάσει θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Forza Juve!!!