JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

7η Μαρτίου πιθανή ημερομηνία για το Μπολόνια-Γιουβέντους.


H Liga ψάχνει ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα Μπολόνια-Γιουβέντους (ίσως γίνει στις 7 Μαρτίου;). Το πρόγραμμα πλέον γίνεται πολύ προκλητικό με δύο αγώνες που πρέπει θα πρέπει να δώσει η ομάδα του Κόντε. Η Γιουβέντους πλέον βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω από  την Μίλαν.

Η Γιουβέντους ενδέχεται να συναντήσει στο δρόμο της δυσκολίες καθώς θα έχει πλέον φορτωμένο πρόγραμμα μετά και την σημερινή αναβολή του αγώνα με την Μπολόνια. Η Μίλαν από χθες το βράδυ είναι στην πρώτη θέση, όταν η ομάδα του Conte χρωστάει δυο παιχνίδια – καθώς δεν κατέστη δυνατόν να γίνουν η δυο αγώνες της λόγω χιονιού. Πρώτα αυτό με την Πάρμα, στη συνέχεια με την Μπολόνια που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, στις 21.45. Οι αρχές της ομοσπονδίας για να μην επαναληφθούν όσα συνέβησαν στο Tardini την Τρίτη 31 Ιανουαρίου πήραν την απόφαση εκ των προτέρων, ανακοινώνοντας την αναβολή του αγώνα. 

Πιθανόν να θυμάστε ότι στις 7 Μαρτίου στις 19.30 (υπάρχει αγώνας Τσάμπιονς Λίγκ, οπότε δεν μπορεί να διεξαχθεί ταυτόχρονα άλλο παιχνίδι άλλης διοργάνωσης στην Ευρώπη), αυτήν είναι μια πιθανή ημερομηνία ωστόσο κατά την οποία βολεύει τις δύο ομάδες να γίνει ο αγώνας. Η ιταλική λίγκα θέλει να βρει την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού και η 7 Μαρτίου είναι μέσα στα πλάνα της. Φυσικά, για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε το ημερολόγιο γίνεται τώρα  περισσότερο εχθρικό από πριν, άλλα θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει και αυτά τα εμπόδια όπως τα κατάφερε μέχρι τώρα και να ξανά ανέβει και πάλι στην κορυφή της Serie A. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: