JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αναβλήθηκε το Μπολόνια-Γιουβέντους


Το ματς της Μπολόνια με την Γιουβέντους ανακοινώθηκε ότι δεν θα διεξαχθεί, αφού η  χιονοθύελλα που έπληξε την περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια έχει κάνει το Stadio Dall` Ara ακατάλληλο!

Συγκεκριμένα, η πόλη της Μπολόνια, επλήγη από χιονοθύελλα την Παρασκευή και η ιταλική λίγκα εξέταζε το ενδεχόμενο είτε να αναβληθεί ο αγώνας είτε να γίνει νωρίτερα στις 16:00 το μεσημέρι. Τελικά και αφού ειδικό κλιμάκιο πήγε στην Μπολόνια για να επιθεωρήσει την κατάσταση του γηπέδου, αποφασίστηκε ότι το ματς δεν πρέπει να διεξαχθεί.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται ματς και για τις δύο ομάδες, αφού η μεν Μπολόνια έχασε λόγω χιονιού και την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα, ενώ η Γιούβε αυτή με την Πάρμα.

5 σχόλια:

Xristos είπε...

e gamiountai tora i den gamiountai? ta malakistiria. ante

Juve-ntinos.!!! είπε...

Χρήστο τι ψάχνεις φίλε αφού όλοι έχουν γήπεδα για τον Πούτσο, πάντως αυτά που κάνουν θα μας φέρει σε δύσκολη θέση γιατί θα έχουμε να παίξουμε πολλά μαζεμένα ματς, ας ελπίσουμε να καταφέρουμε να βγάλουμε το βαρύ πρόγραμμα.

Ανώνυμος είπε...

K omws mporei na mas bgei se kalo...gt twra meta to mats me thn milan oi paixtes 8a ksekourastoun kalytera....mhn ksexnate to paixnidi sthn parma....an ginotan kai ayto me thn mpolonia pisteyw 8a htan pio strimwxta kai dyskola....eykairia gia na anasyntaxtoume kalytera...opws kai na to kanoume eixame ena dyskolo mats sto milano...

Xristos είπε...

nai juve-ntine omos aftoi pou evgalan to xioni sto meazza sto inter-palermo oste na ginei kanonika to paixnidi ti einai? malakes? einai i triti fora pou mas symvainei afto na anavalletai paixnidi

Ανώνυμος είπε...

δν μπορω αλλο να περιμενω να δω τν ΓΙΟΥΒΕ!!!