JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Conte: "Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε"


Με τη λήξη του αγώνα Πάρμα-Γιουβέντους οι δύο ομάδες... ήρθαν στα χέρια και λίγο έλειψε να έχουμε τα χειρότερα και αμέσως μετά στη συνέντευξη Τύπου ο Αντόνιο Κόντε φανερά εκνευρισμένος για πρώτη φορά φέτος άστραψε και βρόντηξε!


Οι Μπιανκονέρι έχουν παράπονα για δύο περιπτώσεις στις οποίες ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάτι όπως κάνουν φέτος ως συνήθως όλοι οι ρέφερι με την Γιούβε. Το γεγονός ότι στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος, κόντρα στη Σιένα, δεν είχε δοθεί πέναλτι και γενικά το ότι η Γιουβέντους έχει κερδίσει... ένα μόνο πέναλτι σε 22 αγώνες πρωταθλήματος, έφερε την έκρηξη του Κόντε στις δηλώσεις του.

Ο κόουτς της Μεγάλης Κυρίας ξεκίνησε λέγοντας :
«Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με πειράζει πολύ όταν δεν κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα για τις επεμβάσεις του όταν και όποτε χρειάστηκε. Από εκεί και πέρα, για πρώτη φορά θα μιλήσω για τη διαιτησία. Είδα όλες τις φάσεις πριν λίγο και μπορώ να έχω άποψη. Στη φάση που ζητάει πέναλτι η Πάρμα δεν υπάρχει παράβαση αλλά δεν είναι και κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Τζιοβίνκο. Στη φάση με τον Τζιακερίνι ο Μπιαμπιανί δε βρίσκει καθόλου την μπάλα αλλά ο διαιτητής φοβάται να δώσει την παράβαση. Το ίδιο και στις καθυστερήσεις με το πέναλτι πάνω στον Πίρλο που είναι φάτσα με το τέρμα. Φοβούνται οι διαιτητές αλλά μάλλον φοβάστε κι εσείς να τα πείτε. Δύο πέναλτι σήμερα, ένα με τη Σιένα και τελικά έχουμε μόνο ένα σε 22 αγώνες ενώ τα στατιστικά δείχνουν ότι είμαστε η ομάδα που πατάει, με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη, περισσότερο τις αντίπαλες περιοχές. Το γεγονός, λοιπόν, ότι δεν σφυρίζουν ποτέ πέναλτι υπέρ μας είναι ανησυχητικό».

Και συνέχισε ζητώντας να παίζουν δίκαια τα παιχνίδια της ομάδας του λέγοντας :
«Θέλω δικαιοσύνη για την ομάδα μου, θέλω διαιτητές που δεν φοβούνται να σφυρίξουν αυτό που βλέπουν. Στα παιχνίδια με Σιένα και Πάρμα έπρεπε να πάρουμε έξι βαθμούς, τελικά πήραμε μόνο δύο και κατά τα άλλα σε όποιο γήπεδο πάμε τους ακούω να φωνάζουν ότι εμείς είμαστε οι κλέφτες... Κάνουμε πολλή δουλειά φέτος, κάνουμε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και θέλουμε να παίρνουμε ότι δικαιούμαστε τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που γίνεται φέτος με τα πέναλτι όμως και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανένας στα ΜΜΕ δεν το κάνει θέμα όταν δεν σφυρίζεται κάτι υπέρ της Γιουβέντους. Ξέρετε, δε χρειάζεται μια ομάδα να παίζει πάντα τρομερό ποδόσφαιρο για να κερδίσει. Μπορεί κι αλλιώς, αν της δίνονται αυτά που πρέπει», τόνισε ο τεχνικός της Μεγάλης Κυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: