JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βενγκέρ εξυμνεί Κόντε.


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στην Tuttosport για τον Αντόνιο Κόντε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ και όταν ακούς από έναν τόσο καλό προπονητή τέτοια λόγια για τον προπονητή της ομάδας σου δεν μπορείς παρά να νιώθεις κάποια ασφάλεια και σιγουριά για την πορεία της.


Ο 42χρονος Κόντε που αντικατέστησε τον Λουίτζι Ντελ Νέρι το καλοκαίρι που μας πέρασε στο πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» την οδηγεί πολύ καλά και έχει βάλει πλώρη για το σκουντέτο, είναι μάλιστα αήττητη μέχρι τώρα μετά από 20 αγωνιστικές του Campionato και συνεχίζει και στο Coppa Italia. Ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ δήλωσε έκπληκτος με την δουλειά του Κόντε :

«Ο Κόντε κάνει σπουδαία δουλειά στο Τορίνο. Είναι έκπληξη για μένα η μέχρι τώρα πορεία της Γιουβέντους, καθώς θεωρούσα πως θα χρειαζόταν αρκετός χρόνος για να επανέρθει», δήλωσε αρχικά ο Βενγκέρ στην Tuttosport.

«Περίμενα πως θα αντιμετώπιζε προβλήματα στην νέα του θέση αλλά τα καταφέρνει. Τα πάντα πηγαίνουν πολύ καλά και γι’ αυτόν και για την ομάδα. Χειρίζεται με πολύ έξυπνο τρόπο τις καταστάσεις, και έχει κάνει μερικές σπουδαίες επιλογές στην μεταγραφική αγορά», πρόσθεσε ο Γάλλος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: