JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Κόντε: "Παίζουμε πάντα για τη νίκη"


Η απουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σίγουρα είναι ένα θετικό στοιχείο για τη Γιουβέντους αλλά ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι οι Ροσονέρι είναι το φαβορί.

«Ξέρετε, υπάρχει πάντα η υποχρέωση για τη νίκη, η επιθυμία για τη νίκη είτε παίζει ο Ιμπραΐμοβιτς είτε όχι, είτε αντιμετωπίζεις την Μίλαν είτε κάποια άλλη ομάδα. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε, κάποιες όχι. Τίποτα δεν αλλάζει από το αν είναι ή όχι στο γήπεδο ο Ιμπραΐμοβιτς, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα σε ότι αφορά την νοοτροπία μας ή την επιθυμία μας για νίκη. Αυτό θέλουμε εμείς, αυτό θέλει και η Μίλαν. Από τακτικής άποψης σίγουρα ο Ιμπραΐμοβιτς δίνει στη Μίλαν ένα επιπλέον σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της. Εμείς, πάντως, είμαστε προετοιμασμένοι και δεν άλλαξε τίποτα για εμάς στη δουλειά μας όλη την εβδομάδα. Χθες στην προπόνηση, πριν βγει η τελική απόφαση, δουλέψαμε και για το ενδεχόμενο να βρούμε απέναντι μας τον Σουηδό ως δίδυμο με τον Ρομπίνιο», είπε ο Κόντε και αμέσως μετά τόνισε ότι κανείς στη Γιουβέντους δε θα πρέπει να... χαλαρώσει επειδή θα λείψει ο Ιμπραΐμοβιτς.

«Θα ήταν ανόητο να χαλαρώσουμε γιατί, πολύ απλά, η Μίλαν δεν είναι μόνο ο Ιμπρα. Αυτό φάνηκε στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές, ειδικά στο Ούντινε όπου ήταν σε μια δύσκολη θέση και χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να νικήσουν. Εμείς ήρθαμε ισόπαλοι στο Ούντινε, όλες οι άλλες ομάδες είχαν χάσει». 
Ακολούθως, ο προπονητής της Μεγάλης Κυρίας είπε πως «σίγουρα το Μίλαν-Γιουβέντους είναι το ματς που περιμένουν όλοι να δουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φέτος. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθώς η Μίλαν είναι η κάτοχος του Scudetto, είναι μπροστά από εμάς στη βαθμολογία έστω με ένα ματς περισσότερο και εμείς ως Γιουβέντους πιστεύουμε ότι η Μίλαν είναι η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος».

Ο Κόντε ρωτήθηκε για το πώς σκέφτεται να παρατάξει τους Μπιανκονέρι στο ντέρμπι και αν θα επιμείνει στο 3-5-2, λέγοντας πως «είναι ξεκάθαρο ότι από την αρχή της εβδομάδας είχα μια συγκεκριμένη σκέψη. Από εκεί και πέρα, βέβαια, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πρέπει να καταλάβεις αν αυτό που σκέφτεσαι υποστηρίζεται από αυτό που βλέπεις καθημερινά με τα μάτια σου στις προπονήσεις, αν υποστηρίζεται από τη φυσική κατάσταση των παικτών, από τη νοοτροπία τους πριν από ένα τέτοιο ματς. Αν όλα αυτά συμβαίνουν, τότε θα επιμείνω στη σκέψη μου και θα δείτε αύριο ποια είναι αυτή».

Με δεδομένο ότι η Γιούβε φέτος έχει νικήσει σε δύο ματς την Μίλαν, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν αν ο Κόντε λέει την αλήθεια όταν υποστηρίζει πως ο ίδιος θεωρεί τους Ροσονέρι φαβορί και όχι την ομάδα του, για να απαντήσει: «Ας μην ξεχνάμε ότι όπως είπε και ο Αλέγκρι πριν λίγες μέρες, μας νίκησαν το καλοκαίρι στο Τροφέο Μπερλουσκόνι. Η Μίλαν είναι μια δυνατή ομάδα ενώ εμείς από την πλευρά μας, όπως έχω ξαναπεί, τώρα καταφέραμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί για αυτούς. Είχα θέσει αυτόν τον στόχο αρχικά, έχω θέσει κι άλλους για το μέλλον, αλλά ο πιο σημαντικός ήταν αυτός. Να γίνουμε πάλι ανταγωνιστικοί όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Νομίζω πως το καταφέραμε αυτό και είναι πολύ όμορφο, είναι ένας λόγος για να είμαστε υπερήφανοι και ικανοποιημένοι αυτή τη στιγμή όλοι. Οι παίκτες, εγώ, η διοίκηση, οι τιφόζι. Κοιτάξτε, ειλικρινά, θα ήταν ωραίο να ξεφύγουμε κι άλλο οι δυο μας από την 3η θέση. Δεν ξέρω αν αυτό εξαρτάται από τι θα γίνει αύριο βράδυ. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, το να θέλω να ξεφύγουμε κι άλλο οι δυο μας. Ξέρουμε, όμως, ότι το Campionato είναι πολύ ανταγωνιστικό, υπάρχουν ομάδες όπως η Ουντινέζε, η Ρόμα και η Ιντερ. Εμείς, πάντως, κοιτάζουμε τη δουλειά μας, πώς θα κάνουμε εμείς το καλύτερο δυνατό. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: