JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Caceres: «Ευχαριστημένος που επέστρεψα».


Ο Martin Caceres έχει εκφράσει τη χαρά του για την επιστροφή του στην Γιουβέντους για μια δεύτερη περίοδο με τον σύλλογο. Ο Ουρουγουανός αμυντικός που έχει επανασυνδέσει με την Γιουβέντους επανέλαβε την επιθυμία του να κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα το συντομότερο δυνατόν.

Ο 24χρονός έδειξε αμέσως τις φιλοδοξίες του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου χθες το απόγευμα στο Vinovo, παραδέχεται ότι είχε χάσει την αίσθηση του τραβώντας τις μαύρες και άσπρες ρίγες.

«Με κάνει πολύ χαρούμενο να επανέλθω και να φορέσω ξανά τη φανέλα της Γιουβέντους», άρχισε. «Η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική από το πώς ήταν την τελευταία θητεία μου εδώ. Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα, με μόνο πέντε παίκτες από αυτούς ήταν εδώ πριν. Είναι μια πρόκληση για μένα να παίξω για την ομάδα και θα κοιτάξω να επιτύχω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Ο Caceres έχει πάρει τον αριθμό τέσσερα στην φανέλα του και έχει πλήρη επίγνωση της σημασίας του. Ο Συμπατριώτης του ο Πάολο Μοντέρο έγινε θρύλος με αυτό τον αριθμό στη φανέλα και κέρδισε τις καρδιές των φιλάθλων της Γιουβέντους, ο Caceres παραδέχεται ότι ο αριθμός επιφέρει μια κάποια πίεση.

«Ξέρω ότι ο Πάολο Μοντέρο φόρεσε αυτή την φανέλα για πολλά χρόνια», συνέχισε. «Για μένα είναι ένα σημείο υπερηφάνειας, αλλά ταυτόχρονα φέρνει και μεγάλη ευθύνη. Έκανε πολλούς θαυμαστές του ευτυχισμένους, φορώντας αυτή την φανέλα, και έτσι ελπίζω να κάνω και εγώ. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό».

Ο Ουρουγουανός, ο οποίος ήρθε από την ισπανική Σεβίλλη, επιμένει ότι είναι σε καλή κατάσταση έχοντας ήδη δαπανήσει χρόνο για την προσαρμογή του στις τεχνικές εκπαίδευσης του Αντόνιο Κόντε.

«Αισθάνομαι πολύ καλά από φυσικής άποψης», βεβαίωσε. «Έχω ξαναβρεθεί εδώ για μια εβδομάδα και εκπαιδεύτηκα με την ομάδα, αλλά θα πρέπει να περιμένω να έρθουν όλα τα απαραίτητα χαρτιά. Στη συνέχεια εξαρτάται από το τι θέλει ο προπονητής. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω».

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Caceres είναι το πολύπλευρο ταλέντο του, αφού λειτουργεί με καλά αποτελέσματα σε όλες τις θέσεις της άμυνας, πιστεύει όμως ότι στο κέντρο της άμυνας μπορεί να προσφέρει περισσότερο, αν και όπως λέει δεν έχει πρόβλημα να παίζει και στα άκρα καθώς έχει παίξει σε όλες τις θέσεις με την εθνική του ομάδα.

«Ο ρόλος δεν είναι και τόσο σημαντικό», κατέληξε. «Το μόνο πράγμα που μετράει είναι να παίζεις στην βασική ενδεκάδα. Όσον αφορά εμένα δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας θέσης ή άλλης, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω θα προτιμούσα τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Αλλά έχω παίξει και δεξιά, και αριστερά και στο κέντρο της άμυνας με την Ουρουγουάη. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παίζεις».






Padoin: «Μεγάλη χαρά να  συνεργαστώ με τον Conte και πάλι».
Ο Simone Padoin ισχυρίστηκε από την πλευρά του ότι είναι έτοιμος και απολαμβάνει την ευκαιρία που δίνετε να συνδεθεί ξανά με τον Antonio Conte, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Αταλάντα. Ο παίκτης που ήταν μαζί με τον Conte κατά ένα μικρό χρονικό διάστημα στο Μπέργκαμο, και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τον προπονητή του επικαλούμενος τις δεξιότητες και την πολύ καλή δουλεία του.

«Με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό», παραδέχτηκε. «Είχα την τύχη να τον έχω προπονητή και πριν από δύο χρόνια, σε μια σύντομη περίοδο τριών, τεσσάρων μηνών στην Αταλάντα. Ήταν μια πολύ θετική εμπειρία και ήταν προφανές ότι είχε πολύ σαφείς ιδέες για τον τρόπο παιχνιδιού».

Ο Padoin μίλησε και για το διάστημα των 48 ωρών όπου έπαιζε στα μέσα ενημέρωσης, το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για αυτόν.

«Ήταν πριν από δύο ημέρες», συλλογίστηκε ο ίδιος. «Και ήταν μια απίστευτη έκπληξη και για μένα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα ιδέα για αυτή την κίνηση απολύτως. Ήταν ένα μεγάλο συναίσθημα. Κάθε ποδοσφαιριστής κάνει τα όνειρα του φορώντας τη φανέλα μιας τόσο σημαντικής ομάδας».

Ο μέσος, ο οποίος έχει ξανά βρεθεί ήδη σε μια θητεία με την Γιουβέντους, κατά την προετοιμασία του 2010 και την περιοδεία της ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Και πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην τότε με την τωρινή κατάσταση και το ανανεωμένο σύνολο του Conte.

«Εντυπωσιάζομαι όταν βλέπω το παιχνίδι της Γιουβέντους», δήλωσε ο Padoin. «Φαίνεται ότι έχουν ένα απίστευτο πνεύμα το οποίο είναι παρόμοιο με το προπονητή, όταν έπαιζε. Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Vidal στο Μπέργκαμο πριν από δύο εβδομάδες».

Ο 27χρόνος έληξε με την εγγύηση προς τους οπαδούς της Γιουβέντους και είπε ότι θα δώσει όλη την αφοσίωσή του στον αγώνα.

«Είναι τώρα στο χέρι μου», βεβαίωσε. «Πρέπει να δείξω ότι αξίζω αυτή την ευκαιρία. Έρχομαι εδώ με μεγάλη ταπεινοφροσύνη. Στόχος μου είναι να δώσω μια χείρα βοηθείας και να έχω μια συνεισφορά που να είμαστε σε θέση να κερδίσουμε κάτι». 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pisteuw pws o conte tha prepei na ton valei senter kai oxi na ton exei alagh gia dexi mpak. me to gorgio eristera ton caceres kai Barzagli sto kentro kai aristera ton elveto h juve pisw tha einai atroth apo ths perissoteres omades ths italias

xristos tz. είπε...

juventinos29:skyle ourougouane bes mesa k matwse tn fanela opws o paolo!!!