JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

O Milos Krasic μάλλον τελειώνει από την Γιούβε.


Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες της αγοράς, ο Milos Krasic είναι ένα βήμα προς το τέλος της περιπέτειας του με την φανέλα της Γιουβέντους. Ο Σέρβος ήρθε στην ομάδα, πριν δύο καλοκαίρια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο ξανθομάλλης  αγαπήθηκε από τους οπαδούς της Μεγάλης Κυρίας για τις εξαιρετικές επιδόσεις του, Αλλά στη συνέχεια άρχισε μια αργή και αναπόφευκτη πτώση στην απόδοση του και μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μεγάλη Κυρία. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb» , οι δυο ομάδας Γιουβέντους και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο 27 χρόνος παίκτης από την Μιτρόβιτσα εξετάζει σοβαρά την επιστροφή του στη Ρωσία, όπου το μεταγραφικό παζάρι θα είναι ανοικτό μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου: Η ομάδα του  Spalletti έχει αποφασίσει να διαπραγματευτή σκληρά με την Γιουβέντους για τον παίκτη και θέλει να τον αποκτήση, δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, μετά τον τραυματισμό του Πορτογάλου Ντάνι και τις δυσκολίες να καταφέρει φτάσει στο Mauro Zarate, της Ίντερ, θέλουν να εντάξουν τον Σέρβο μέσο που όπως είπε και ο Spalletti στα ιταλικά ΜΜΕ ξέρει πολύ καλά το Ρώσικο ποδόσφαιρο καθώς αγωνίστικε σε αυτό για 7 χρόνια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η συμφωνία που θα φέρει τον Milos Krasic στη Ζενίτ θα είναι κάπως δύσκολη καθώς η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τον παίκτη με λιγότερα από € 14 εκατομμύρια (ο παίκτης αγοράστηκε από τους Marotta και Guild 15 εκατομμύρια ευρώ), με τους Ρώσους να προσφέρουν 4 εκατομμύρια τώρα για τον δανεισμό του παίκτη και με οψιόν αγοράς 9-10 εκατομμύρια ευρώ για το καλοκαίρι . Η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει με αυτές τις προϋποθέσεις, αλλά τις επόμενες ώρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. , ως εκ τούτου,  και από ότι φαίνεται είναι στο τέλος η εμπειρία του Milos Krasic με την  Γιουβέντους:  κρίμα, γιατί η ιστορία του στην Γιούβε φάνηκε να γεννιέται κάτω από ένα τυχερό αστέρι, μια πρόωρη υψηλή πτήση (ντρίμπλες, ασίστ και γκολ), αλλά στη συνέχεια να πέφτει πάρα πολύ χαμηλά ( με τον Conte να μην τον υπολογίζει πλέον). 

Συνολικά, η συνεισφορά του παίκτη στην ομάδα της Γιουβέντους ήταν 40 εμφανίσεις και 8 γκολ για έναν ξένο ο οποίος είχε μάλιστα παρομοιαστεί με τον μεγάλο Πάβελ Νέντβεντ, η ξανθιά χαίτη του και ο ενθουσιασμό που έδειξε στη δεξιά πτέρυγα, μέχρι τα μέσα της τελευταίας σεζόν: όμως από ότι φαίνεται ήταν μια «βλασφημία» η παρομοίωση του με τον Πάβελ και όλοι αυτό σκέφτονται τώρα. Ο Σέρβος, στην πραγματικότητα, δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τα καλά πράγματα που έδειξε στην αρχή της καριέρας του στην Γιούβε τις τελευταίες σεζόν και είναι εντελώς ακατάλληλο για τη μορφή του παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής Αντόνιο Κόντε, ο οποίος κατέστησε σαφές πως ο παίκτης δεν εμπίπτει καθόλου στα σχέδιά του, συστηματικά τον αποκλείει από τις προπονήσεις. 

Ποιος ξέρει αν αύριο η Γιουβέντους μετανιώσει που θα διώξει τον Μήλος Krasic, αλλά μάλλον δεν είναι κατάλληλος για μια κορυφαία ομάδα όπως είναι η Γιουβέντους. Σε αυτήν την Γιουβέντους, η ποιότητα δεν είναι αρκετή και είναι κατανοητό ... ότι χρειάζεται ποιοτικότερους παίκτες , με μεγάλη αφοσίωση στο σύστημα του προπονητή και τακτική ευφυΐα. Ο Milos Krasic μέχρι τώρα δεν έχει αποδείξει την ικανότητά του να εφαρμόσει και να εμπεδώσει αυτές τις απαιτήσεις και, ως εκ τούτου, πρέπει να πωληθεί στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η επόμενες μέρες θ είναι καθοριστικές για το μέλλον του Σέρβου ακραίου μέσου.   

8 σχόλια:

yotaras είπε...

Eγκλημα θα ειναι αν τον διωξουν!Ειναι καλυτερος ο Εστιγκαριμπια ή ο Τζιακερινι που τρωμε στη μαπα απο τον καλο περσυνο Κρασιτς?Ουτε καν.Απλα επειδη εχει ξανθια χαιτη και παιζει εξτρεμ τον περασαμε για νεο Νεντβεντ.Λαθος μας αλλα πρεπει να δοκιμαστει!

Ανώνυμος είπε...

lathos kai o estigaribia kai o pepe kai o tziakerini einai katwteroi apo ton krasic.peradexomai to ergo tou konte se ola alla sto thema tou milos kai tou elia kanei lathos kata th gnwmh mou. ante pes oti o krasic den tou erese apo persi pou ton evlepe sth serie a. ton elia den mporouse na ton valei se 6-7 paixnidia vasiko na dei pws tha ta paei; twra kai na ton valei h psuxologia tou tha einai xalia.kata th gnwmh mou xthes eprepe na mpei o capitano mazi me ton fabio kai o elia.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει ο conte στο μυαλο του. Παντως μου δινει την εντυπωση οτι το καλοκαιρι κατι παιχτηκε με τον krasic-pepe....μην ξεχναμε πως ο pepe ηταν να φυγει και αυτο αλλαξε τελευταια στιγμη ουσιαστικα...ποτε προλαβε να δει ο conte οτι του κανει ο πεπε ...;;;Διακρινω μια προκαταληψη και μια ''προδιαθεση΄΄ του conte να φαει τον krasic.Μονο που δεν καταλαβαινω τι γιατι....(;;)
Σακης Θεσ/νικη

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο KRASIC ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο CONTE...ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....

Juve-ntinos.!!! είπε...

Μάγκες και εμένα μου αρέσει σαν παίκτης ο Κράσιτς και δεν γουστάρω να φύγει αλλά και αυτός δεν κάνει κάτι για να αποδείξη στον Κόντε ότι αξίζει, μην ξεχνάμε ότι στην αρχή της σεζόν έπαιζε σε κάποια παχνίδια έβαλε και γκολ αλλά δεν ήταν καλός σε κανένα από τα παιχνίδια που αγωνίστηκε, μακάρι λέω και γω να μην φύγει και να μας δείξει επιτέλους τον καλό του εαυτό.

Sakis είπε...

Παίδες, έγω δε νομίζω πως ο Krasic αξίζει ιδιαίτερα.. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά δε νομίζω πως θα παίξει ποτέ φοβερή μπάλα. Και αυτό το λέω γιατί βλέπω ότι το μόνο θετικό χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητα. Από κει και πέρα (εντάξει για την αμύνα δεν το συζητώ) δεν έχει καθόλου αριστερό πόδι, πράγμα που τον δυσκολέυει πολύ και τον καθιστά προβλέψιμο, ενώ και η τεχνική του είναι μέτρια. Πιστεύω με μια καλή προσφόρα καλό θα ήταν να πωληθεί. Και η προσφορά της Zenit που διάβασα μου φαίνεται ικανοποιητική..

Ανώνυμος είπε...

AΣ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΡΙΣΚΙΤΟ

Xristos είπε...

sostos o anonymos sto teleftaio. kai ego thelo na ginei kati tetoio