JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Birindelli: "Στη Γιούβε χρειάζονται ηρεμία".


O Alessandro Birindelli, πρώην αμυντικός της Γιουβέντους, ο οποίος έπαιξε με τον σύλλογο για 11 χρόνια, από το 1997 έως το 2008, μιλά σε συνέντευξή του στο "Ράδιο Σπορ", η διαιτησία των διαφορών διαιτητών φαίνεται να μην παίζει ισότιμα την Γιουβέντους, η οποία διαμαρτύρεται για άνιση μεταχείριση σχετικά με την αξιολόγηση των καταστάσεων και των ποινών που πρέπει να επιβάλει και αναφέρει αρχικά :

«Νομίζω ότι υπάρχει φόβος στο να σφυρίζουν ότι βλέπουν για την Γιουβέντους, αλλιώς ο Conte, ο Νέντβεντ και η εταιρεία δεν θα είχε συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο. Έχουν δίκιο και θέλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την ομάδα καθώς αισθάνονται ότι δεν τους αντιμετωπίζουν ισότιμα με τις υπόλοιπες ομάδες, ιδίως όταν πρόκειται για αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν. Για μένα στο τέλος τις σεζόν θα ξεχάσουν τα λάθη και παίζοντας ποδόσφαιρο θα αποζημιωθούν. Θα χρειαστούν ηρεμία. Δεν είχα προσέξει καμία διαφορά μεταξύ των προ – και μετά Calciopoli. Για μένα η στάση των διαιτητών δεν έχει αλλάξει πολύ. Λάθη υπήρχαν πριν και υπάρχουν και τώρα, είναι η ανθρώπινη φύση που οδηγεί σε λάθη. Πρέπει να τα αποδεχόμαστε και να μην σκεφτόμαστε ότι είναι εσκεμμένα ή οτιδήποτε άλλο, έτσι ποτέ δεν θα βγούμε από τη διαμάχη. Ο καθένας τραβά το νερό στο μύλο του. Αν κάνετε ένα κακό στη Μίλαν  ο Γκαλιάνι θα ύψωνε τη φωνή του. Γελάω όπως όταν ο Γκαλιάνι προειδοποίησε τον Κιελίνι επειδή έχει μιλήσει και είπε ότι πάντα προστατεύουν τους ροσονέρι». 

Ο Birindelli, τέλος, εστιάζει σε αυτό που φαίνεται να είναι το μόνο πρόβλημα για την Γιουβέντους από τεχνική άποψη, η αδυναμία της να μετατρέψει τις ευκαιρίες σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που κάνει η ομάδα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού: «Είναι ένα θέμα που η Γιουβέντους το έχει από την έναρξη της σεζόν. Όταν λέτε ότι η Μίλαν είναι κάτι περισσότερο από την Γιουβέντους, είναι αλήθεια, επειδή έχουν παίκτες που μπορούν να ξεκλειδώσουν ένα παιχνίδι που πάει στραβά ανά πάσα στιγμή. Η Γιουβέντους έχει καλύτερη οργάνωση, αλλά έχει μικρότερη ποιότητα σε παίκτες  μεμονωμένα. Όταν λείπει ένα κομμάτι της ομάδας, όπως ένας εκ των Μαρκίσιο, Βιντάλ, Πίρλο η ομάδα υποφέρει, επειδή λείπει στα αλήθεια ένας πρωταθλητής, και ένας μπορεί να κάνει τη διαφορά».


Δεν υπάρχουν σχόλια: