JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Conte: "Το θέαμα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο"


Ο Αντόνιο Κόντε χειροκρότησε την απόφαση να ματαιωθεί το ταξίδι αύριο στην Μπολόνια, επιμένοντας ότι τα παιχνίδια πρέπει να παιχτούν μόνο όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν και για τις δύο πλευρές για να απολαύσουν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων θέαμα.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου το πρωί, ο 42χρονός τεχνικός είπε:
«Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το θέαμα που εγγυάται ο ίδιος ο αγώνας, και πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους».

Η προσοχή του στράφηκε στη συνέχεια στον αγώνα της Τετάρτη στο στάδιο San Siro για το τον ημιτελικό του Coppa Italia με την Μίλαν, τελικά θα θυμόμαστε μια νίκη της Γιουβέντους με 2-1, υπήρξαν αρκετές αμφιλεγόμενα περιστατικά ([όπως αυτό με τον Ιμπραίμοβιτς, τι πρωτότυπο) που μειώνουν την απόδοση των δυο ομάδων.

Και προπονητής της Γιούβε πιστεύει ότι η δράση πρέπει να είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι έξω από αυτόν.

«Νομίζω ότι πρέπει να εξεταστεί μόνον μια αθλητική μονομαχία. Ο φίλαθλος αναμένει να δει να παίζεται καλό ποδόσφαιρο και η λάθος συμπεριφορά στο γήπεδο δεν κάνει σε κανένα καλό και δεν βοηθάει. Οι άνθρωποι μας παρακολουθούν και πρέπει να είμαστε παραδείγματα. Είμαστε οι βασικοί παίκτες σε ένα μεγάλο θέαμα και θα πρέπει να αισθανόμαστε υπεύθυνοι και να συμπεριφερόμαστε ως τέτοιοι».

Ο Conte θεωρεί επίσης ότι η επιτυχία μεσοβδόμαδα με αντίπαλο την Μίλαν είχε δώσει στους άνδρες του ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους Rossoneri στο κυνήγι για τον τίτλο.

«Μετά το πρώτο σκέλος, ίσως τώρα να έχουμε 51% πιθανότητες να περάσουμε στον τελικό. Είμαστε σίγουρα ελαφρά το φαβορί στο Coppa Italia. Όσον αφορά το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον, αλλά εξακολουθώ να είμαι πεπεισμένος για ότι έχω πει στο παρελθόν. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια ομάδα που είναι καλή από το παρελθόν, και γνωρίζουμε ότι θα είναι σκληρή η μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή».

Η τελευταία ερώτηση που αναφέρεται στο μύθο της Γιουβέντους και του Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλία. Τι σκέφτεται ο Conte για τον Καπέλο ως προπονητής;

«Πάντα έλεγα ότι ήμουν τυχερός να έχω συνεργαστεί με τους πιο επιτυχημένους προπονητές: Λίπι, Αντσελότι, Σάκι, Zoff, Trapattoni, χωρίς να ξεχνάμε τους ανθρώπους σαν Fascetti και Ματσόνε. Αλλά έχω πάντα εκφράσει τη λύπη μου για το γεγονός ότι δεν είχα ποτέ τον Καπέλο προπονητή. Τούτου λεχθέντος, είμαι ευτυχής με το σπουδαίο έργο που κάνουμε όλοι στη Γιουβέντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: