JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Milan-Juventus 1-2, ιδανικό ντεμπούτο Κάσερες.



Με δύο γκολ του Κάσερες στο ντεμπούτο του, η Γιουβέντους έκανε πάρτι στο «Σαν Σίρο» και κατάφερε να φύγει νικήτρια με σκορ 1-2 επί της Μίλαν και πλέον έθεσε τις βάσεις για να είναι αυτή που θα δώσει το παρόν στον τελικό του Coppa Italia.

Ο Αντόνιο Κόντε έκαναν αλλαγές στην 11άδα της ομάδας του για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με τους Κάσερες και Παντοΐν να κάνουν το ντεμπούτο τους με την φανέλα των  Μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους ήταν αυτήν που έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και με την τριάδα των Πίρλο-Τζιακερίνι-Παντοΐν στο κέντρο να λειτουργεί καλύτερα από αυτή των Φαν Μπόμελ-Αμπροζίνι-Εμάνουελσον οι Τορινέζοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, άπλωναν πιο σωστά το παιχνίδι τους και αναπτύσσονταν πιο οργανωμένα.

Κλασικές ευκαιρίες ο αγώνας δεν είχε στο πρώτο ημίχρονο, πέραν μιας καλής φάσης για την Μίλαν με τον Ελ Σαραουί και δύο της Γιούβε με τους Εστιγκαρίμπια, Τζιακερίνι αλλά γενικά το ματς ήταν ανοιχτό.

Η Γιουβέντους συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, έψαχνε πιο σωστά το γκολ και το βρήκε στο 53'! Κάθετη μπαλιά για τον Παντοΐν, ο Μποριέλο τελικά έκανε το σουτ, ο Αμέλια απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κάσερες -που είχε όλη τη δεξιά πλευρά- ήταν εκεί για το 0-1.

Το γκολ αυτό, πάντως, φάνηκε να ξυπνάει την Μίλαν και να... κοιμίζει τους Μπιανκονέρι, με αποτέλεσμα οι Ροσονέρι να ανέβουν αισθητά, να βγουν μπροστά και να πάρουν αυτοί το πάνω χέρι στο ματς. Το γεγονός ότι η ομάδα του Αλέγκρι ισοφάρισε σχετικά γρήγορα, στο 62' συγκεκριμένα, με το κοντινό πλασέ του Ελ Σαραουί γύρισε τούμπα την ψυχολογία υπέρ των Μιλανέζων, που δεν ήταν εντυπωσιακοί αλλά έδειχναν ικανοί να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Κόντε αντικατέστησε τους Ντελ Πιέρο, Μποριέλο και Παντοΐν με τους Κουαλιαρέλα, Βούτσινιτς και Μαρόνε θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του ενώ ο Αλέγκρι δεν άλλαξε κάτι άλλο, πέραν της αντικατάστασης του Εμάνουελσον από τον Ρομπίνιο.

Το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς ακυρώθηκε γιατί έκανε κοντρόλ με το χέρι, η Μίλαν είχε την εδαφική υπεροχή αλλά άφηνε πολλά κενά πίσω και σε μια αντεπίθεση στο 83' η Γιουβέντους πήρε τη νίκη! Για να συμβεί αυτό, βέβαια, χρειάστηκε μια λάθος απομάκρυνση της άμυνας της Μίλαν και ένα εκπληκτικό πλασέ του Κάσερες για το 1-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ντεμπούτο του!

Με αυτό το 1-2 η Μεγάλη Κυρία γίνεται το φαβορί (η ρεβάνς στο Τορίνο στις 21/3) για την πρόκριση στον τελίκό του Coppa Italia!


MILAN – JUVENTUS 1-2

Γκολ:  Caceres 53, El Shaarawy 61, Caceres 83

MILAN: Amelia, Bonera, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Emanuelson (Robinho 61), Van Bommel (Maxi Lopez 85), Ambrosini, Seedorf, Ibrahimovic, El Shaarawy.

Αναπληρωματικοί: Roma, Zambrotta, Mesbah, Cristante, Inzaghi.
Προπονητής: Allegri.

JUVENTUS: Storari, Barzagli Bonucci, Chiellini, Caceres, Padoin (Marrone 69), Pirlo, Giaccherini, Estigarribia, Del Piero (Quagliarella 67), Borriello (Vucinic 67).

Αναπληρωματικοί: Manninger, Lichtsteiner, Marchisio, Elia.
Προπονητής: Conte.

Διαιτητής: Mazzoleni
Βοηθοί: Manganelli, Padovan
Τέταρτος: Russo

Κάρτες: Ambrosini 43, Mexes 47, Quagliarella 73


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΡΕ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ μιλανου,ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ-ΚΑΣΕΡΕΣ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ.BILLARAS