JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Juventus κοντά σε συμφωνία με Qatar Airways.


Με τις συμβάσεις που έχει με τις Betlic και Balocco να λήγουν, η Γιουβέντους ψάχνει για νέους συνεργάτες για την επόμενη σεζόν, η Γιουβέντους θα αρχίσει και πάλι να έχει ένα εμπορικό σήμα ακόμη πιο ελκυστικό, καθώς θα πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και μάλιστα με την είσοδο της στους ομίλους του Champions League θα έχει μεγαλύτερο διαπραγματευτικό υπόβαθρο.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του χειμώνα στο Ντουμπάι και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Τορίνο του Saud Bin Mohammed A. Al-Thani, γιος του Εμίρη του Κατάρ και μεγάλος φαν της Γιουβέντους, θέλει να βάλει τα θεμέλια για συνεργασίες με την Γιουβέντους στο εγγύς μέλλον. Ο σεΐχης που θα διοργανώσει στην χώρα του το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022, προτρέπει την Γιουβέντους να συνδέσει το σήμα και το όνομα της σε εταιρείες στη χώρα του, απ 'όλες τις εταιρείες η Qatar Airways θα μπορούσε να ήταν μια από αυτές που ενδιαφέρονται να επενδύσουν, και η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε συμφωνία της δυο πλευρές.

Η εταιρική σχέση μεταξύ της εταιρείας του Κατάρ και της Γιουβέντους θα πρέπει να καλύπτει τις μελλοντικές χορηγίες και απευθείας συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένου και τις φανέλες για την επόμενη σεζόν ή ακόμα και για τις εγκατάστασης όπως την ονομασία του νέου γηπέδου της ομάδας το οποίο δεν έχει βρει ακόμη την εταιρεία που θα δώσει το όνομα της στο νέο στολίδι της Γιούβε. Οι προσδοκίες για τα είδη των συμφωνιών δεν θα τραβήξουν  μακριά και δεν θα έχουμε πολλές ζουμερές ειδήσεις και μπορεί να κλείσουν τις συμφωνίες μέσα σε 3-4 εβδομάδες.

1 σχόλιο:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Μιλαμε για φανελαρα Ντινο!Ειδικα αν της προσθεσεις και ενα τριτο αστερακι χρυσο και ενα ασημενιο...