JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

3 αγωνιστικές σε Ιμπραίμοβιτς, δεν παίζει με Γιούβε.



Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές την σφαλιάρα στον Αρόνικα και ο Σουηδός χάνει τους αγώνες της Μίλαν με Ουντινέζε, Τσεζένα και Γιουβέντους.


Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές την σφαλιάρα στον Αρόνικα και ο Σουηδός χάνει τους αγώνες της Μίλαν με Ουντινέζε, Τσεζένα και Γιουβέντους. Οι προβλέψεις του ιταλικού Τύπου επιβεβαιώθηκαν τελικά και ο Ιμπραΐμοβιτς τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για τη σφαλιάρα στον αμυντικό της Νάπολι στο 64' του αγώνα στο «Σαν Σίρο». 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ιμπρα χάνει τις εκτός έδρας αναμετρήσεις των Ροσονέρι με Ουντινέζε και Τσεζένα, όπως και το μεγάλο ντέρμπι που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει τον φετινό τίτλο με την Γιουβέντους στο Μιλάνο. Παρά το γεγονός αυτό, η Μίλαν θα κάνει έφεση για την ποινή που επιβλήθηκε στον 30χρονο επιθετικό, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να δηλώνει μετά το ματς ότι η ενέργεια του Ζλάταν δεν είναι για τιμωρία πάνω από δύο αγωνιστικών. 

Σημειώνεται ότι το 2005 ο Ιμπραΐμοβιτς σαν παίκτης των Μπιανκονέρι είχε τιμωρηθεί από video και έχασε το Μίλαν-Γιουβέντους που έκρινε το πρωτάθλημα και το πήρε με 0-1 η ομάδα του, ενώ πέρυσι είχε γίνει το ίδιο σε αγώνα με την Μπάρι και έχασε το καθοριστικό ντέρμπι με την Ιντερ, με την Μίλαν να κερδίζει 3-0 και να κατακτά ουσιαστικά το πρωτάθλημα.

*Τα τελευταία δύο χρόνια οι Ροσονέρι έχουν κατακτήσει το 60% των αγώνων με τον Ιμπρα στη σύνθεσή τους, ενώ χωρίς αυτό το 67%!

4 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

H Milan θα κάνει έφεση (το ανακοίνωσε) και προφανώς θα τις κάνει 2. Και σωστά, θα έλεγα. Άλλωστε, θέλουμε να περάσουμε από εκεί χωρίς κανείς να μπορεί να πει τίποτε. Για να μην θυμηθούμε ότι όταν η Milan, μέσω των καναλιών της, πέτυχε την τιμωρία του Ibra bianconero, δεν της βγήκε σε καλό.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ετσι ακριβως!Δεδομενο οτι με την εφεση θα πεσει η ποινη!Ασε που αν τελικως θα κρατηθει η ποινη στις τρεις θα χουν στανταρ εναλλακτικο σχεδιο με αντι-ιμπρα τον κορακα!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Συμφωνώ και με τους δυο, δεν θα ήθελα και γω να λέιπει ο αισχρός Σουηδός από την νέα μεγάλη τσαπού που θα δώσουμε στη Μίλαν.
Τους θέλω πλήρεις για να μην έχουν δικαιολογίες.

magica juve είπε...

συμφωνω και εγω με ολους!!!ουτως η αλλως δεν θυμαμαι ενα ντερμπι στην καριερα του που να εχει παιξει μπαλα...κομπλε για να κλεισουν και αυτοι το στοματακι τους...