JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Juventus vs Siena, Κυριακή 16:00 ώρα Ελλάδας.


Να παραμείνει στην κορυφή του Campionato θέλει η Γιουβέντους  που αύριο θα βρει απέναντι της την Σιένα (16:00 ώρα Ελλάδας) και θέλει να πάρει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης, έχοντας και ένα ματς λιγότερο από την Μίλαν από την οποία είναι στο +1 μέχρι τώρα, θα έχει την δυνατότητα με νίκη επί της Πάρμα στο εξ αναβολής παιχνίδι που θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου να ξεφύγει με 4 βαθμούς από την συνδιεκδικήτρια του τίτλου.

Η ήττα της Μίλαν από τη Λάτσιο την Τετάρτη ήταν ένα πολύ καλό δώρο για τη Γιουβέντους, που θέλει να αποδείξει πλέον ότι είναι ικανή να το εκμεταλλευτεί και να αυξήσει την διαφορά. Η Μεγάλη Κυρία είναι στο +1 από τους Ροσονέρι έχοντας κι ένα ματς λιγότερο και ο Αντόνιο Κόντε στην συνέντευξη τύπου ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα, διάθεση για δουλειά και πάθος σε κάθε αγώνα όπως κάνουν μέχρι τώρα και όλα θα πάνε καλά. Οι Μπιανκονέρι, για τους οποίους επιστρέφει στη δράση 
ο Μίρκο Βούτσινιτς και λογικά θα είναι και στην 11άδα της ομάδας , θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν στην κορυφή, να αγχώσουν πιο πολύ την Μίλαν και να συνεχίσουν ακάθεκτοι προς τον τίτλο, έχοντας μέχρι τώρα παραμείνει αήττητοι και στην έδρα τους μετρούν επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Δεν υπάρχουν προβλήματα για τους Μπιανκονέρι όπου ο Αντόνιο Κόντε έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και τους Κάσερες και Παντοίν.



Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 3-1-0 (Ν-Ι-Η)
2010-11: -
2009-10: 3-3
2008-09: 1-0
2007-08: 2-0
2006-07: -
2005-06: 2-0



Ο Αντόνιο Κόντε επέλεξε 23 παίκτες για τον αυριανό αγώνα της Serie Α με αντίπαλο τη Σιένα. Oι νεoαποκτηθέντες παίκτες  Martin Caceres και Simone Padoin περιλαμβάνονται στις επιλογές του προπονητή της Γιούβε για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών  τους στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η πλήρης ομάδα για να αντιμετωπίσει τη Σιένα έχει ως εξής:


1 Buffon, 3 Chiellini, 4 Caceres, 7 Pepe, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 De Ceglie, 13 Manninger, 14 Vucinic, 15 Barzagli, 17 Elia, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 23 Borriello, 24 Giaccherini, 26 Lichtsteiner, 28 Estigarribia, 30 Storari, 32 Matri, 34 Marrone

ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.


1 Buffon, 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 3 Chiellini, 4 Caceres, 22 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 7 Pepe, 14 Vucinic, 32 Matri.

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

os pote re pousti mou tha ginetai afto to pragma? ektos apo tis gkeles pou kanoume ena gamimeno penalti den ginetai na mas dosoun. diladi ti prepei na ginei? na mas skotosoun? ena penalti kerdisame kai afto egine olokliro thema. an ginotan afto stin milan tha dinotan me tin mia