JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Del Piero: "Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτή"


Ο αρχηγός της Γιουβέντους μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και την ήττα της Μίλαν από τη Λάτσιο είπε πώς : «Πρέπει να είμαστε καλοί και να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτή για να αυξήσουμε τη διαφορά. Έχουμε επικεντρωθεί στον αγώνα κατά της Σιένα».


«Δεν παίξαμε αλλά είμαστε ακόμα πρώτη στην κατάταξη. Δεν παίξαμε εναντίον της Πάρμα, λόγω της αναβολής του παιχνιδιού, μερικές μέρες είμαστε κάτω από το πολύ χιόνι (ακόμα και στο Vinovo δεν είναι αστείο ... )».  Αυτά έγραψε, ο Alex Del Piero στην ιστοσελίδα του αμέσως μετά την ήττα της Μίλαν από την Λάτσιο στη Ρώμη. 

Η Γιουβέντους είναι πάντα πρώτη και βλέπει πιο σταθερά τα πράγματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος κάτι που επιβεβαιώνει και ο Ντελ Πιέρο: «Η τελευταία μέρα του πρωταθλήματος μας δίνει την πρώτη θέση στην κατάταξη και εξακολουθούμε να χαμογελάμε καθώς έχουμε πλεονέκτημα ένα βαθμό και ένα παιχνίδι λιγότερο, θα πρέπει να είμαστε καλοί και να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτή για να αυξήσουμε τη διαφορά, ακόμα κι αν είναι πολύ νωρίς για να σταματήσουμε και να δούμε την κατάταξη» .

Στην Γιουβέντους ήδη σκέφτονται το επόμενο ματς και αυτό λέει και ο Άλεξ: «Είμαστε ήδη πολύ συγκεντρωμένοι για τον αγώνα της Κυριακής εναντίον της Σιένα στο Juventus Stadium, εργαζόμαστε για  δώσουμε στο κοινό μας τη δυνατότητα να απολαύσει ένα καλό show. Αυτό ελπίζουμε ότι θα μας το επιτρέψει και ο καιρός που ας ελπίσουμε να καλυτερεύσει... Σε κάθε περίπτωση, βάλαμε τα ελαστικά ... παπούτσια χιονιού ... διότι θέλουμε να συνεχίσουμε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: