JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Γιουβέντους – Σιένα 0-0, ταμπουρωμένη και η Σιένα όπως όλοι.


Την 9η ισοπαλία της, 4η εντός έδρας έφερε η Γιουβέντους που παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχε ( με τους Πίρλο, Λιχσταινέρ, Μάτρι, Τζιακερίνι) δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, παρόλα αυτά είναι πάντα πρώτη καθώς και η Μίλαν έμεινε στο 0-0 με την Νάπολη. Δεν ξέρω επίσης πότε θα σφυρίξει κάποιος διαιτητής ένα πέναλτυ υπέρ της Γιούβε, αυτό καταντάει γελοίο από ένα σημείο και μετά, δεν καταλαβαίνω πως ένας διαιτητής που είναι μπροστά στη φάση  δεν καταλογίζει ένα τόσο καθαρό πέναλτυ στη Γιουβέντους, ΕΛΕΟΣ. Δεν πειράζει όμως η Γιούβε κοιτάει μπροστά και θα πάει την Τετάρτη στο Μιλάνο να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση της στον τελικό του Coppa Italia.

Από το ξεκίνημα του αγώνα η Μεγάλη Κυρία ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν αυτή που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο (κατοχή μπάλας έφτασε το 72% για την Κυρία), όμως η μπάλα σήμερα δεν ήθελε να μπει και ο πολύ καλός πορτιέρο της Σιένα Πέγκολο συνέβαλε σε αυτό.   

Ένα 0-0 που αποτρέπει τους άνδρες του Κόντε να διευρύνουν την διαφορά  από την Μίλαν (0-0 με Νάπολι) και Ουντινέζε (3-2 εναντίον της Φιορεντίνα στη Φλωρεντία), πάντα στην πρώτη θέση της κατάταξης και με ένα ματς λιγότερο η Γιουβέντους, κερδίζοντας τον αγώνα στην Πάρμα θα ξεφύγει με 4 βαθμούς από την Μίλαν. Η Γιουβέντους, ξεκίνησε το παιχνίδι με το γνωστό 4-3-3.

Ο αγώνας δεν έχει μεγάλες φάσεις στα πρώτα λεπτά του, και η πρώτη ευκαιρία για γκολ έρχεται στο 16 'με τον Vidal, ο οποίος έκανε ένα σουτ το οποίο έσωσε ο Pegolo,. Η Γιουβέντους διατηρεί μια ορισμένη εδαφική υπεροχή έναντι της Σιένα, αλλά καταφέρνει να γίνει επικίνδυνη και πάλι στο 33 'με τον Lichtsteiner, ο οποίος, μετά από πάσα του  Πίρλο, με βολέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή σουτάρει, αλλά ο Pegolo αποκρούει σε κόρνερ. Στο 35 ο Κόντε αντικαθιστά τον Pepe με τον Giaccherini, αλλά η Γιουβέντους δεν καταφέρνει να κάνει άλλες σημαντικές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του παιχνιδιού, που έληξε 0-0. 

Στο δεύτερο μισό η Γιουβέντους αυξάνει σημαντικά το ρυθμό του παιχνιδιού της : στο 54, μετά από κόρνερ, ο Κιελίνι παίρνει την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Pegolo έχει την απάντηση και κρατάει το 0-0, το οποίο 0-0 κρατάει και στο 60 ', μετά από το εκπληκτικό φάουλ του Πίρλο διώχνει την μπάλα άψογα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μάτρι βλέπει ξανά τον Pegolo σε  κεφαλιά του αποσοβεί το 1-0 με μια αποφασιστικής σημασίας επέμβαση, και κρατά την ομάδα του στο παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο Κόντε αποφασίζει να δώσει περισσότερο βάρος στην επίθεση, και περνάει στο παιχνίδι τον Μποριέλο, ο οποίος μπαίνει στη θέση του Βούτσινιτς. Η Γιουβέντους, στη συνέχεια, γυρίζει το σύστημα της στο 4-4-2, με Marchisio Giaccherini πλάγια, και Μάτρι-Μποριέλο ζευγάρι στην επίθεση. Η Γιουβέντους μετά από αυτό το σημείο κυριάρχησε στον αγώνα, και στο 68 "έχει άλλη μία ευκαιρία να σκοράρει με τον Vidal, ο οποίος με σουτ προσπαθεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Σιένα αλλά με εξαιρετική επέμβαση και με διπλή προσπάθεια ο Pegolo λέει και πάλι όχι. Στο 75 'μπαίνει στο παιχνίδι ο Quagliarella, ο οποίος παίρνει τη θέση του Μάτρι, σε μια προσπάθεια να δώσει μια νέα πνοή στην επίθεση της Γιουβέντους. Με την πάροδο του χρόνου, ο αγώνας γίνεται όλο και πιο νευρικός για τους άνδρες του Κόντε, που επιτίθεται αδυσώπητα, και στο τέλος θα μπορούσαν  να φύγουν και ηττημένοι με 0-1 μετά από μια μεγάλη φάση της Σιένα με τον Gazzi που μετά από ασταθή απόκρουση  του Μπουφόν, σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας της Γιούβε απέκρουσε σε κόρνερ. Η Juve είχε μια τελευταία ευκαιρία να σκοράρει με τον Giaccherini, ο οποίος, με ένα καλό και τεχνικό σουτ στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, μετά από 4 λεπτά από το χρόνο διακοπής έληξε 0-0. 

Δύο βαθμοί έχουν χαθεί για τους άνδρες Κόντε, ωστόσο, η Γιουβέντους είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία με ένα παιχνίδι λιγότερο, παραμένει αήττητη, όμως, πρέπει να προβληματιστούν, διότι σήμερα είναι η τέταρτη ισοπαλία στο σπίτι του, με Μπολόνια, Τζένοα Κάλιαρι που κατάφεραν να κλέψουν ένα βαθμό στο Τορίνο. 

JUVENTUS - SIENA 0-0

Κίτρινες κάρτες: 74' Barzagli, 83' Borriello, 92' Chiellini  - 72' Pegolo, 94' Parravicini

Διαιτητής: Sebastiano Peruzzo.
Βοηθοί: Petrella (Termoli), Francesco De Luca (Pescara).
Τέταρτος διαιτητής: Marco Guida (Torre Annunziata).

JUVENTUS: 1 Buffon, 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 3 Chiellini, 11 De Ceglie, 22 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 7 Pepe (38' 24 Giaccherini), 32 Matri (77' 18 Quagliarella), 14 Vucinic (61' 23 Borriello).
Αναπληρωματικοί: 30 Storari, 19 Bonucci, 34 Marrone, 10 Del Piero.
Προπονητής: Antonio Conte.

SIENA: 25 Pegolo, 2 Vitiello, 13 Rossettini, 19 Terzi, 3 Del Grosso, 7 Giorgi (69' 83 Reginaldo), 8 Vergassola, 14 Gazzi, 23 Brienza, 22 Destro (73' 55 Parravicini), 11 Calaiò (56' 18 Gonzales).
Αναπληρωματικοί: 12 Farelli, 21 Rossi, 80 Contini, 10 D'Agostino.
Προπονητής: Giuseppe Sannino.

Δεν υπάρχουν σχόλια: