JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Τζένοα-Γιουβέντους 0-1, ο Πίρλο κλείδωσε το 32ο Σκουντέτο.

Η Γιουβέντους σκόραρε δυο φορές με τον Οσβάλντο στο πρώτο μέρος αλλά ακυρώθηκαν και τα δυο ως οφσάιντ (το πρώτο σωστά το δεύτερο λάθος) δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, δόθηκε στη Τζένοα πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Μπουφόν και τελικά κατάφερε να σκοράρει στο 89' με υπέροχο χτύπημα φάουλ του Αντρέα Πίρλο φεύγοντας και από τη Γένοβα με ακόμα ένα τρίποντο κλειδώνοντας το 32ο Σκουντέτο.

Για να μαθαίνουν οι νέοι, να θυμούνται οι παλιοί, αλλά και να αναρωτιέται ο Κόντε τι θα κάνει όταν θα αποσυρθεί, ήταν η εμφάνιση του Πίρλο!

Ο Ιταλός «μαέστρος» με μια εκτέλεση φάουλ -λίγο πριν το τέλος- που έμοιαζε με..πέναλτι, έδωσε τη νίκη στην Γιουβέντους (1-0) στη έδρα της Τζένοα, ενώ έκανε τον Ρούντι Γκαρσία της Ρόμα να κινδυνεύει να πάθει αυχενικό αν κοιτάξει που βρίσκεται πλέον η Κυρία.

Μουδιασμένη μπήκε η Γουβέντους στο παιχνίδι. Μόνο ο Πίρλο, με την απαράμιλλη τεχνική του, προσπαθούσε να στρώσει το παιχνίδι της. Κόντρα στην ροή του ματς όμως, διότι η Τζένοα ήταν πιο δραστήρια, η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους ήρθε από τους «γιουβεντίνους». Ο Πογκμπά με μία έξοχη ενέργεια (τακουνάκι) έβγαλε τετ-α-τετ τον Οσβάλντο και εκείνος με τέλειο «σκαψιματάκι» σκόραρε. Αλλά η, λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη ακύρωσε το τέρμα του Ιταλού.

Πολύ καλύτερη στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού η Τζένοα, δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάτι καλό, αλλά έπρεπε να περιμένει τον Αρτούρο Βιντάλ να κάνει «διατάσεις».

Χωρίς πίεση, ο Χιλιανός είχε παρατεταμένο το χέρι του στην περιοχή της «Γιούβε», ο διαιτητής ήταν κοντά και ο Καλαιό έστησε την μπάλα απέναντι στον Μπουφόν. Εκεί όμως, ο «τζίτζι» επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά για ποιον λόγο πολλοί τον θεωρούν και στα 36 του, τον κορυφαίο τερματοφύλακα. Απέκρουσε το πέναλτι και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Μετά όμως… Πίρλο! Ο Ιταλός μαέστρος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα 25 περίπου μέτρα σαν πέναλτι και έδωσε τα κιάλια στην Ρόμα αφού πλέον είναι δεκαεπτά βαθμούς πίσω, με δύο αγώνες λιγότερους όμως. 




GENOA-JUVENTUS 0-1
RETI: Pirlo 89'
GENOA
Perin; Burdisso, De Maio, Marchese; Motta, Sturaro, Matuzalem, Bertolacci, Antonelli; Gilardino (19' st Calaiò), Sculli. 

A disposizione: Bizzarri, Albertoni, De Ceglie, Portanova, Centurion, Konatè, Cabral, Fetfatzidis.
Allenatore: Gasperini 

JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini: Lichtsteiner (40' st Isla), Vidal (40' st Padoin), Pirlo, Pogba,Asamoah; Osvaldo (34' st Quagliarella), Llorente
A disposizione
: Storari, Rubinho, Barzagli, Ogbonna, Slivka,  Marzouk
Allenatore: Conte
ARBITRO: Mazzoleni
ASSISTENTI: Ghiandai, Manganelli
QUARTO UFFICIALE
: Barbirati
ARBITRI D'AREA
: Orsato, Guida

AMMONITI: 12' pt De Maio, 22' pt Sturaro, 26' pt Sculli, 28' pt Gilardino, 5' st Vidal, 16' st Pogba

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ντραπηκα εχθες απο το 1955 μεχρη τωρα η χηρωτερη εμφανηση εγω ηδα ποκμπα βηνταλ ασαμοα λιχνεσταην δεν καναν πεχνηδη αυτη η πεχτες αυυτος ηνε ο ρψλοστους να προοθουντε στην αντηπαλη περηωχη κε αυτη πεζαν για το τηποτα ληπαμε