JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Κόντε: "Ίσως χαλαρώσαμε λίγο"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Γιουβέντους έμεινε ο Αντόνιο Κόντε μετά το 1-1 με τη Φιορεντίνα, τονίζοντας πως θα πρέπει να κυνηγάνε πάντα το δεύτερο γκολ και όχι να διαχειρίζονται το 1-0.

Οι «μπιανκονέρι» ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα με το γρήγορο γκολ του Βιντάλ, είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν ξανά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και τελικά το πλήρωσαν με το 1-1 του Γκόμες, σε ένα ματς που έμοιαζε αρκετά με αυτό της περασμένης Κυριακής στο πρωτάθλημα.

«Η ομάδα σήμερα ειλικρινά μου άρεσε. Οταν δέχεσαι γκολ, βέβαια, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να βελτιώσεις πράγματα αλλά νομίζω πως σήμερα ήμασταν καλύτεροι από ό,τι την Κυριακή. Κάναμε ευκαιρίες αλλά ήμασταν άτυχοι, υπό την έννοια πως τις δημιουργήσαμε αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Οπως και να έχει, συγχαρητήρια στη Φιορεντίνα» είπε ο προπονητής τωνΤορινέζων και πρόσθεσε:

«Ηταν ένα καλό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιξαν για να νικήσουν. Ισως όταν είσαι μπροστά στο σκορ και ελέγχεις την κατάσταση να χαλαρώνεις λίγο αλλά αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει και φυσικά δεν έχω πει ποτέ στην ομάδα να γυρίσει πίσω για να διαχειριστεί το προβάδισμα. Το μήνυμα που περνάω πάντα στους παίκτες μου είναι ότι θα πρέπει να κυνηγάμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ και όχι να διαχειριζόμαστε το 1-0».

Ο Κόντε ρωτήθηκε και για τις αλλαγές που έκανε στην 11άδα, τονίζοντας πως έπρεπε να γίνουν. «Πρέπει να βλέπουμε την κατάσταση όλων αλλά και το πρόγραμμα. Στην επίθεση, για παράδειγμα, δεν είχαμε άλλη λύση στον πάγκο πλην του Γιορέντε. Ο Τζοβίνκο βγήκε γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις, είδαμε ότι στο τέλος υπήρξε ένα πρόβλημα και με τον Μαρκίσιο. Θα δούμε αύριο πώς είναι και οι δύο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: