JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Γιουβέντους-Πάρμα 2-1, αγχώθηκε στο τέλος αλλά τελικά πήρε το τρίποντο.

Η Γιουβέντους με δυο γκολ του Κάρλος Τέβες στο 25' και στο 32' νίκησε την επί 17 ματς αήττητη Πάρμα (2-1) και έκανε το 15x15 εντός έδρας. Το γκολ για την Πάρμα που μείωσε το σκορ σε 2-1 το πέτυχε ένας πρώην Γιουβεντίνο ο Μολινάρο στο 62'. Από το 65' η Πάρμα έμεινε με 10 καθώς ο Αμάουρι είδε κόκκινη για αγκωνιά στον Κιελίνι. Αν και αγχωμένη στο τέλος του ματς η Γιούβε πήρε αυτό που ήθελε και συνεχίζει να κυνηγάει το ασύλληπτο ρεκόρ των 100 βαθμών.

Στο δρόμο των ρεκόρ και του… κυνηγιού των 100 βαθμών συνεχίζει η Γιουβέντους μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Πάρμα στο «Γιουβέντους Στάντιουμ»Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν ορεξάτοι στον αγώνα και έδειξαν πως ήθελαν να βάλουν τις βάσεις για ένα ακόμη τρίποντο. Έλεγξαν το κέντρο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για κάτι καλό. Η εστία του Μιράντε δεν πέρασε δύσκολες στιγμές, κάποιες μικροευκαιρίες πέρασαν όμως χωρίς κίνδυνο, μέχρι να πάρει το παιχνίδι πάνω του ο Τέβες.

Με προσωπική ενέργεια στο 25’, ο Αργεντίνος έκανε επίθεση από τα δεξιά και σουτάροντας πλάγια την κατάλληλη στιγμή, άνοιξε το σκορ αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ της ΠάρμαΕφτά λεπτά αργότερα, στο 32', ο Τέβες «χτύπησε» και πάλι. Ο Βιντάλ σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Μιράντε έδιωξε, ο Τέβες πήρε το ριμπάουντ και με ένα σους που έμοιαζε αρκετά με το πρώτο, «έγραψε» το 2-0. Το υπόλοιπο του πρώτου 45λεπτου κύλησε χωρίς τίποτα συναρπαστικό…

Το δεύτερο ημίχρονο, με τη Γιουβέντους να έχει το… μαξιλαράκι των δύο γκολ, ξεκίνησε πιο νωχελικά για τους γηπεδούχους. Μπορεί να υπήρχε ο έλεγχος του κέντρου από πλευράς«μπιανκονέρι» αλλά η Πάρμα προσπάθησε περισσότερο να δημιουργήσει παιχνίδι.
Αν και ο Μπουφόν δε χρειάστηκε να επέμβει ιδιαίτερα μέχρι τότε, στη φάση του 62’ και να ήθελε, δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Κόντρες έξω από την περιοχή της Γιουβέντους, η μπάλα έφτασε στον Κριστιάν Μολινάρο ο οποίος, λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έπιασε ένα απευθείας σουτ αφήνοντας τον Ιταλό πορτιέρο άγαλμα. Το 2-1 έβαζε ξανά τη μαχητική Πάρμα μέσα στο ματς.
Μια ανόητη κίνηση του Αμάουρι, όμως, τρία λεπτά αργότερα, χάλασε τις ισορροπίες εις βάρος της ομάδας του. Σε εναέρια διεκδίκηση με τον Κιελίνι, ο επιθετικός της Πάρμα του έριξε αγκωνιά με αποτέλεσμα να δεχτεί μια ανόητη κόκκινη κάρτα.

Παρ’ όλα αυτά, η Πάρμα δεν κατέθεσε τα όπλα δείχνοντας πως δίκαια έχει κάνει μια τόσο καλή πορεία εδώ και πολλούς μήνες. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, στο 89ο λεπτό, ο Μολινάροκόντεψε να «παγώσει» το Τορίνο. Σέντρα από τα δεξιά με την μπάλα να καταλήγει στον Ιταλό ο οποίος έπιασε σουτ κάτω από καλές προϋποθέσεις αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε και στη συνέχεια μπλόκαρε.

Η Πάρμα είχε την ευκαιρία της να φύγει από το απόρθητο «Γιουβέντους Στάντιουμ» με τον βαθμό αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Το σφύριγμα της λήψης βρήκε την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να πετυχαίνει ακόμη μία νίκη και να μένει μέσα σε όλα τα ρεκόρ που κυνηγάει και την ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι να δέχεται τα συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχει γίνει…


JUVENTUS-PARMA 2-1
RETI: Tevez 25' , 32' , Molinaro 62'
JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner (25' st Isla), Vidal, Pirlo (21' st Marchisio), Pogba, Asamoah; Llorente (29' st Quagliarella), Tevez. 

A disposizione: Storari, Rubinho, Penna, Mattiello, Padoin, Vucinic, Osvaldo.
Allenatore: Conte

PARMA
Mirante; Felipe, Paletta, Lucarelli (16' st Cassani); Biabiany, Parolo, Marchionni (34' st Schelotto), Obi (16' st Acquah), Molinaro; Cassano, Amauri,  

A disposizione: Bajza, Pavarini, Galloppa, Gobbi, Palladino, Sall, Mauri, Cerri, Jankovic.
Allenatore: Donadoni
ARBITRO: Banti
ASSISTENTI: Passeri, Petrella
QUARTO UFFICIALE: Liberti
ARBITRI D'AREA
: Celi, Di Paolo
AMMONITI: 11' pt Obi, 31' pt Asamoah, 43' pt Vidal, 28' st Tevez, 31' st Cassani, 40' st Acquah
ESPULSI: 20' st Amauri

Δεν υπάρχουν σχόλια: