JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η Γιούβε των αμέτρητων ρεκόρ!

Στο δρόμο για το τρίτο σερί πρωτάθλημα, η Γιουβέντους κάνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η θητεία του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «μπιανκονέρι» ξεκίνησε με μια εκπληκτική επίδοση καθώς η ομάδα πήρε τον τίτλο χωρίς ήττα σε 38 αγωνιστικές!

Η συνέχεια δόθηκε στην περσινή σεζόν καθώς η Γιουβέντους έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών για ένα ημερολογιακό έτος, με τους 94 που μάζεψε μέσα στο 2013. Τώρα, τρίτη σεζόν για τον Κόντε στον πάγκο, οι Τορινέζοι είναι το μεγάλο φαβορί για το τρίτο σερί πρωτάθλημα, επίδοση που δεν έχουν πετύχει ποτέ μετά τα πέντε σερί της δεκαετίας του ’30. Για να το καταφέρουν αυτό, ο Κόντε και οι παίκτες του δείχνουν αποφασισμένοι να σπάσουν όποιο ρεκόρ χρειαστεί. Με το 1-0 επί της Φιορεντίνα η Γιουβέντους έκανε το 14Χ14 εντός έδρας φέτος, ισοφαρίζοντας την επίδοση της Τορίνο από το 1975-76, όταν και κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα της. Παράλληλα, με το γκολ του Ασαμόα κόντρα στους «βιόλα», οι «μπιανκονέρι» συμπλήρωσαν 40 σερί ματς πρωταθλήματος στα οποία έχουν σκοράρει! Η επίδοση γίνεται ακόμη καλύτερη αν σκεφτεί κάποιος ότι φέτος σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη η Γιούβε δεν έχει σκοράρει έστω ένα γκολ μόνο σε έναν αγώνα (με την Ρόμα στο κύπελλο).

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά… Οι Τορινέζοι είναι η μόνη ομάδα του Καμπιονάτο που έχουν τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό γκολ (Τέβες, Γιορέντε, Βιντάλ), επίδοση που τους φέρνει στο Top 3 της Ευρώπης. Μέσα σε όλα αυτά, ας υπολογίσουμε και τους 72 βαθμούς που έχει μαζέψει η ομάδα του Κόντε μετά από 27 αγωνιστικές. Μια τρομακτική επίδοση, αν σκεφτούμε ότι η Γιουβέντους έχει χάσει μόνο 9 βαθμούς σε 27 αγώνες! Οι «μπιανκονέρι» αυτή την στιγμή είναι στο +13 σε σχέση με την περσινή σεζόν και κυνηγάνε -εκτός από το πρωτάθλημα που είναι ο στόχος- άλλα δύο ρεκόρ. Το ένα αφορά το ρεκόρ βαθμών του συλλόγου σε ένα πρωτάθλημα. Η καλύτερη επίδοση ανήκει στη Γιουβέντους του Καπέλο από το 2006 με 91 βαθμούς. Η ομάδα του Κόντε χρειάζεται 20 βαθμούς από τους 33 διαθέσιμους, στις 11 αγωνιστικές που απομένουν, για να κάνει την καλύτερη επίδοση της ιστορίας της. Κυνηγάει όμως και κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Το ρεκόρ βαθμών σε μία σεζόν, συνολικά στο κάλτσιο, το έκανε η Ιντερ του Ρομπέρτο Μαντσίνι τη σεζόν 2006-07 με 97. Τότε, οι «νερατζούρι» μετά από 27 αγωνιστικές είχαν 73 βαθμούς. Η Γιουβέντους του Κόντε, έχοντας πάρει 72, ταξιδεύει με την ίδια ταχύτητα.

Απομένει να φανεί αν θα καταφέρει να γίνει η πρώτη ιταλική με 100 βαθμούς ή αν το Γιουρόπα Λιγκ και η κούραση στην οποία αναφέρεται συνεχώς ο Κόντε επειδή οι αγώνες γίνονται Πέμπτη, θα έχει ως συνέπεια γκέλες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: