JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Το προφίλ της Λιόν αντιπάλου της Γιούβε.

Η Λιόν κατάφερε να φτιάξει το όνομα της στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια αλλά η φετινή σεζόν είναι αρκετά δύσκολη. Η κληρωτίδα έβγαλε τους Γάλλους ως αντιπάλους της Γιουβέντους στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ και ο τίτλος του φαβορί είναι στην πλευρά των «μπιανκονέρι».

Φυσιολογικό, καθώς η Λιόν δεν είναι καλύτερη ομάδα από αυτή του Κόντε. Σίγουρα, όμως, είναι ένας αντίπαλος που δεν πρέπει να υποτιμηθεί παρά το γεγονός ότι τα καλά χρόνια έχουν περάσει… Η Λιόν κατέκτησε επτά σερί πρωταθλήματα στη Γαλλία, από το 2001-02 ως το 2007-08, έχοντας σταθερή παρουσία στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ μία φορά, το 2010, κατάφερε να φτάσει ως τον ημιτελικό, πραγματοποιώντας την καλύτερη πορεία της ιστορίας της.

Μετά την ακμή, όμως, έρχεται η παρακμή και η Λιόν σε μια τέτοια κατάσταση είναι τώρα, εν συγκρίσει φυσικά με ό,τι συνέβαινε την προηγούμενη δεκαετία. Η αντίπαλος της Γιουβέντους είναι στην 5η θέση του πρωταθλήματος, στο -25 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν και οι ελπίδες της για είσοδο στην τριάδα είναι ελάχιστες.

Για την ακρίβεια, πάλι καλά που υπάρχει και το Λιγκ Καπ στη Γαλλία καθώς η Λιόν έχει προκριθεί στον τελικό και θα βγει μέσω αυτής της διοργάνωσης στην Ευρώπη από την στιγμή που η αντίπαλος της είναι η Παρί. Σε ό,τι αφορά το ρόστερ της, τα μεγάλα αστέρια απουσιάζουν αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλουν μεγάλη προσοχή καθώς μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Ο λόγος για τους επιθετικούς Λακαζέτ και Γκομίς που συνθέτουν ένα επικίνδυνο δίδυμο ενώ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, ασχέτως αν δεν έκανε την καριέρα που όλοι περίμεναν, ο Γκουρκίφ, που έγινε γνωστός λόγω του ξεκινήματος του στη Μίλαν τη σεζόν 2006-07. Μέσα σε όλους αυτούς, όμως, ξεχωρίζει ο Γκοναλόνς. Ο καλύτερος χαφ της Λιόν και πόθος της Νάπολι από το περασμένο καλοκαίρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: