JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Μοντέλα: "Η Γιούβε είναι το φαβορί αλλά δεν μας απόκλεισαν ακόμα"

Έτοιμη για θετικό αποτέλεσμα στο Τορίνο είναι η Φιορεντίνα του Βιτσέντσο Μοντέλα ενώ ο Αλεσάντρο Μάτρι εύχεται να σκοράρει. Οι «βιόλα» θέλουν να παρουσιαστούν καλύτεροι από ό,τι την Κυριακή στην ήττα του πρωταθλήματος και ο προπονητής τους, τόνισε πως η Γιουβέντους δεν έχει ήδη προκριθεί απλά και μόνο επειδή είναι το φαβορί.

«Αν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Γιουβέντους; Όταν υπάρχει διαφορά 27 βαθμών στο πρωτάθλημα και όταν έχουν πετύχει όσα πέτυχαν τα τελευταία χρόνια, προφανώς μια διαφορά υπάρχει. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουμε αποκλειστεί. Η καλύτερη ομάδα δεν νικάει πάντα. Τους σεβόμαστε αλλά θα τους αντιμετωπίσουμε με δύναμη και πάθος καθώς είναι μια πολύ σημαντική διπλή αναμέτρηση. Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε ένα γκολ εδώ και αν καταφέρουμε να νικήσουμε θα είναι ακόμη καλύτερα. Ποιο θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα; Μακάρι να νικήσουμε με δύο γκολ διαφορά. Ο στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε την Γιουβέντους όπως κάναμε την Κυριακή στο δεύτερο ημίχρονο. Προφανώς θα ήθελα να παίξουμε έτσι και στο πρώτο 45λεπτο στο πρωτάθλημα αλλά υπάρχει και αντίπαλος. Είμαι σίγουρος ότι η Γιούβε θα είναι η ομάδα που θα δώσει τον ρυθμό στον αυριανό αγώνα» είπε ο Μοντέλα στη συνέντευξη Τύπου.

Μάτρι: Εύχομαι να σκοράρω
Εκεί ήταν και ο Μάτρι, εκπροσωπώντας τους παίκτες της Φιορεντίνα, με την ελπίδα το βράδυ της Πέμπτης να βάλει γκολ στην πρώην ομάδα του: ««Ξέρω τον προπονητή και τους παίκτες τηςΓιουβέντους, ξέρω τη δύναμη αυτής της ομάδας και με τις μεταγραφές που έγιναν ειλικρινά περίμενα αυτή την πορεία στο πρωτάθλημα. Ηρθα εδώ ως αντίπαλος άλλες δύο φορές φέτος, μία με την Μίλαν και μία με την Φιορεντίνα. Ελπίζω να είμαι σε τέτοια κατάσταση ψυχολογικά ώστε να τα πάω καλά. Αν θα σκοράρω; Το εύχομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: