JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Κόντε: "Στόχος μας να φτάσουμε μέχρι το τέλος στο θεσμό"

Μετά το 1-1 στο Juventus Stadium η Γιουβέντους χρειάζεται να κερδίσει την πρόκριση σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Φλωρεντίας όπου θα της ασκήθει μεγάλη πίεση. Ωστόσο ο Antonio Conte και η Γιουβέντους έχουν μάθει να παίζουν υπό πίεση:

Αυτό είπε και ο Αντόνιο Κόντε για τη ρεβάνς με την Φιορεντίνα και εστίασε στο… Τσάμπιονς ΛιγκΟι «μπιανκονέρι» πρέπει να νικήσουν (ή να φέρουν ισοπαλία με σκορ μεγαλύτερο του 1-1) στο «Αρτέμιο Φράνκι» αν δε θέλουν να αποχαιρετήσουν πρόωρα το Γιουρόπα Λιγκ, όπως έκαναν και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το σχολίασε και ο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας μια διάθεση να ρίξει τους τόνους γύρω από την συγκεκριμένη διοργάνωση, παρά το γεγονός ότι ο τελικός γίνεται στο Τορίνο.

«Η Γιουβέντους είναι ταυτισμένη με το Τσάμπιονς Λιγκ οπότε τη φετινή σεζόν θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι δεν κάναμε όσα έπρεπε σε αυτή την διοργάνωση. Από την στιγμή, βέβαια, που είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ τώρα, θα πρέπει να τιμήσουμε αυτή τη διοργάνωση με υπερηφάνεια, ενθουσιασμό, θέληση, ό,τι έχουμε. Οι τύψεις που θα έχουμε φέτος, όμως, σε ό,τι αφορά την Ευρώπη θα είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ» είπε ο προπονητής των Τορινέζων, ο οποίος δεν έδειξε να αγχώνεται λόγω της πίεσης που υπάρχει: «Η πίεση υπήρχε, υπάρχει και πάντα θα υπάρχει στην Ιταλία και ειδικά σε εμάς. Για τη Γιουβέντους υπάρχει πίεση σε κάθε αγώνα καθώς πάντα έχουμε ως στόχο τη νίκη οπότε το γεγονός ότι υπάρχει τώρα πίεση για την ρεβάνς δεν αλλάζει κάτι».

Αυτό που αλλάζει, ως ένα βαθμό, είναι τα πλάνα του Κόντε λόγω των τραυματισμών που υπάρχουν, με τον ίδιο να λέει: "επειδή αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά σε αυτές τις τρεις σεζόν μάλλον θα έπρεπε να κάνω ακόμη περισσότερο rotation για να μην βρεθούμε σε τέτοια κατάσταση", για να απαντήσει ακολούθως και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιος είναι ο λόγος που η Φιορεντίνα δυσκολεύει σε κάθε αγώνα φέτος τηνΓιουβέντους: «Δεν ξέρω τον λόγο. Ξέρω ότι υποφέρουμε στα τελευταία 20 λεπτά κάθε φορά ενώ η Φιορεντίνα υποφέρει στα άλλα 70».

Δεν υπάρχουν σχόλια: