JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Marchisio:"Το Champions League λείπει για πάρα πολύ καιρό από τη Γιουβέντους".




Ο Κλαούντιο Μαρκίσιο συνδέθηκε με… Τόκιο για να επικοινωνήσει με τους Ιάπωνες οπαδούς της Γιουβέντους.
Η Γιουβέντους έχει κάνει άνοιγμα στην Ιαπωνία με τα εγκαίνια του Juventus Lounge και σε αυτό, μία μέρα μετά τον αγώνα με την Πάρμα, βρέθηκαν πολλοί Ιάπωνες ώστε να επικοινωνήσουν μέσω ίντερνετ με τον διεθνή μέσο.
Ο Μαρκίσιο αναφέρθηκε στο Τορίνο ως πόλη και στην αγάπη του για τα αυτοκίνητα ή για τα ντοκιμαντέρ του Discovery Channel αλλά αυτά που ενδιαφέρουν περισσότερο είναι όσα είπε για τη Γιουβέντους. Μια Γιουβέντους που έχει βρει τον δρόμο της, όπως είπε ο Μαρκίσιο, με την άφιξη του Αντόνιο Κόντε το καλοκαίρι του 2011.
«Ο Κόντε επανέφερε τη νοοτροπία του νικητή που έλειπε για κάποια χρόνια. Εκτός αυτού, δουλεύουμε πραγματικά πολύ και αυτή είναι η δύναμη του προπονητή μας. Με τον Κόντε έχουν έρθει σπουδαία αποτελέσματα, τελευταίο αυτό με τις 15 σερί νίκες στην έδρα μας, κάτι που δεν είχε κάνει κανείς στην Ιταλία, μετά το 2-1 με την Πάρμα», είπε ο μέσος της Γιουβέντους, ο οποίος εκθείασε τους τιφόζι για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο «Γιουβέντους Στάντιουμ»ενώ στην ερώτηση για το ποιος ποδοσφαιριστής ήταν ο αγαπημένος του, η απάντηση ήταν εύκολη: «Ο Ντελ Πιέρο. Εγώ ήρθα στη Γιουβέντους, στα τμήματα υποδομής, όταν άρχισε να δείχνει το ταλέντο του. Είχα τον ρόλο του στις μικρές ηλικίες και προσπάθησα να τον αντιγράψω σε πολλά».
Αν ο Μαρκίσιο θέλει να τον μιμηθεί και σε άλλα, πάντως, θα πρέπει να κατακτήσει ένα τίτλο που λείπει από το 1996. Αυτός είναι που θέλει ο διεθνής άσσος, όταν δέχθηκε τη σχετική ερώτηση: «Ποιο τρόπαιο θέλω να κατακτήσουμε; Όλοι εδώ, παίκτες, διοίκηση, οπαδοί θέλουμε την κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Ναι, το Τσάμπιονς Λιγκ γιατί λείπει πολύ καιρό για μια ομάδα όπως ηΓιουβέντους. Η τελευταία ήταν το 1996 με τον Αλεσάντρο στην ομάδα. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε την επόμενη σεζόν. Τώρα σκεφτόμαστε το Γιουρόπα Λιγκ, με τον τελικό στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο, τόσο για εμάς όσο και για τους οπαδούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: