JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο Αλέσιο στη θέση του Κόντε στη συνέντευξη τύπου.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν μίλησε μετά το ματς λόγω πυρετού αλλά και επειδή… έκλεισε η φωνή του, με τον βοηθό Αντζελο Αλέσιο να τονίζει ότι η Γιουβέντους δε σνομπάρει το Γιουρόπα Λιγκ.
Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν με 1-0 στο «Αρτέμιο Φράνκι», απέκλεισαν τη Φιορεντίνα και τώρα στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου και τίποτα λιγότερο, όπως είπε και ο Αλέσιο.

«Θέλαμε να νικήσουμε και το κάναμε. Θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή την πρόκριση στους οπαδούς μας, στη διοίκηση και στους εαυτούς μας. Δεν σνομπάρουμε καμία διοργάνωση και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε ως το τέλος» τόνισε αρχικά ο βοηθός του Κόντε και στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για την εικόνα του παιχνιδιού: «Δεν περιμέναμε ότι η Φιορεντίνα θα έπαιζε με τον Κουαντράντο τόσο πίσω αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα. Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι και δύσκολο, ειδικά στην αρχή, αλλά η Γιουβέντους απέδειξε στη συνέχεια ότι ήταν έτοιμη και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, εμείς. Από εκεί και πέρα, το φάουλ του Πίρλο έκανε την υπόλοιπη δουλειά».

Οπως και να έχει, η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει την πρόκριση, είναι στους «8» και από εδώ και πέρα θα περιμένει την κλήρωση, με τον Αλέσιο να δηλώνει: «Σήμερα αποκλείσαμε ίσως τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο γιατί η Φιορεντίνα είναι πραγματικά καλή ομάδα. Τώρα θα περιμένουμε την κλήρωση και όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα τον αντιμετωπίσουμε ανοιχτά όπως πάντα και με στόχο τη νίκη όπως πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: