JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ο Κόντε θα συνεχίσει το rotation και στο ματς του Europa League.

Ο Αντόνιο Κόντε ξεκαθάρισε ότι θα κάνει αλλαγές στην 11άδα για τον πρώτο αγώνα με την Φιορεντίνα στο Europa League ενώ είναι αμφίβολος ο Κάρλος Τέβες.
Ο προπονητής των Μπιανκονέρι είχε πει πριν δύο εβδομάδες ότι από εδώ και πέρα θα γίνεται rotation σε κάθε ματς και εξαίρεση δε θα αποτελέσει η πρώτη μάχη με την Φιορεντίνα για τους «16» του Europa League.
«Εχουμε δουλέψει τόσο πολύ στη φυσική κατάσταση που αυτή την στιγμή είναι το τελευταίο που με απασχολεί αλλά είναι και σαφές ότι αν δεν κάνουμε ποτέ αλλαγές στην 11άδα δε θα βγάλουμε τη σεζόν όπως θέλουμε. Θα γίνουν αλλαγές στην 11άδα με στόχο, φυσικά, τη νίκη γιατί δεν ξέρω κανέναν προπονητή που να κάνει αλλαγές με στόχο να αποδυναμώσει την ομάδα του» είπε ο Κόντε, ο οποίος τόνισε ότι «περιμένω μια παθιασμένη Φιορεντίνα που θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει την πρόκριση αφού στο πρωτάθλημα ουσιαστικά δεν έχει κάποιο στόχο πλέον. Αυτή είναι η διαφορά μας καθώς εμείς θέλουμε και το πρωτάθλημα και το Europa League».
Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Γιουβέντους υπερασπίστηκε τον Πολ Πογκμπά, που δεν είναι και στα καλύτερα του στα τελευταία ματς, λέγοντας πως «είδα ξανά τον αγώνα με την Φιορεντίνα και ειλικρινά πιστεύω ότι ήταν πολύ καλός ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ξεκουράστηκε μόνο 15 μέρες το καλοκαίρι» ενώ για τον Κάρλος Τέβες που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο είπε ότι «παρακολουθούμε την κατάσταση του από την προηγούμενη εβδομάδα και θα πάρω την απόφαση μου αφού δω πως θα είναι αύριο».
Οσο για την πρόβλεψη του Κόντε για τον αγώνα, αυτή είναι ότι «θα πρόκειται για ένα ματς που θα διαφημίσει το ιταλικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι και ένα βαρετό 0-0 βέβαια αφού όλα είναι πιθανά αλλά δεν το πιστεύω. Είναι δύο ομάδες που παίζουν πάντα επιθετικά και πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό ματς παρά την μεγάλη σημασία του».
Σχετικά με την 11άδα, σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Κόντε θα έχει την βασική αμυντική τριάδα αλλά θα προτιμήσει τους Πελούζο και Ισλα για τα δύο άκρα ενώ στην επίθεση αναμένονται και εκεί αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: