JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Πογκμπά: "Κόντρα στη Νάπολι δεν επιτρέπονται λάθη"

Η Γιουβέντους ταξιδεύει την Κυριακή για τη Νάπολι, όπου θα αντιμετωπίσει τους «παρτενοπέι», με τον Πογκμπά να προειδοποιεί τους συμπαίκτες του για το δύσκολο αυτό παιχνίδι.
«Πρέπει να παίξουμε, όπως στο πρώτο ημίχρονο με την Πάρμα. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη καθώς ήταν άλλη μία σημαντική επιτυχία στην έδρα μας. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, για να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα και πάντα να παίζουμε καλά».
Ο Γάλλος έχασε την ευκαιρία να τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι κόντρα στη Πάρμα, μετά την κόκκινη του Αμάουρι, με τον 21χρονο να ζητά να μη γίνει το ίδιο λάθος ξανά.
«Στο δεύτερο μέρος, ειδικά μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν τα πήγαμε καλά, παρά το ότι έπρεπε να τελειώσουμε τις ελπίδες του αντιπάλου. Κόντρα στη Νάπολι δεν επιτρέπεται να κάνουμε τέτοιο λάθος».

Τέλος μίλησε και για το στόχο της κατάρριψης του ρεκόρ των 100 βαθμών σε μια χρονιά που θέλει να καταρρίψει η Γιουβέντους και αυτό θα γίνει μόνο αν συνεχίσουν να παίζουν με τον ίδιο τρόπο, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει ήδη 81 βαθμούς και απομένουν άλλες οκτώ αγωνιστικές ως το τέλος του ιταλικού πρωταθλήματος.

«Οπωσδήποτε, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο αν θέλουμε να πετύχουμε το ρεκόρ», τόνισε ο Γάλλος άσος και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε αδίστακτοι, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να κρατάμε τη νίκη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: