JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Μάλλον ήρθε η ώρα που ο Μέγα Αλέξανδρος θα κρεμάσει τα παπούτσια του...

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο από την Σίδνεϊ αλλά παραμένει άγνωστο το αν θα συνεχίσει ή όχι κάπου αλλού.

Βαδίζοντας το 40ο έτος πλέον, ο Ντελ Πιέρο θα πρέπει να αποφασίσει πλέον αν θέλει ή όχι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αν επιλέξει να συνεχίσει, πάντως, δεν θα το κάνει στην Αυστραλία καθώς έχει παρθεί η απόφαση να μην παραμείνει στη Σίδνεϊ.
Η σημαία της Γιουβέντους έχει αρκετά παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα ενώ και η διοίκηση της Σίδνεϊ θεωρεί υπερβολικό να δώσει νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 4 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (2,6 εκατ. ευρώ) λόγω των συχνών τραυματισμών.

Οι ιταλικές ιστοσελίδες υποστηρίζουν ότι ο Ντελ Πιέρο έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Ασίας και των ΗΠΑ με περισσότερα λεφτά από όσα παίρνει στην Αυστραλία αλλά δεν είναι 100% σίγουρος για το τι θέλει να κάνει. Το ιδανικό σενάριο, γράφουν, θα ήταν να κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα της Γιουβέντους αλλά αυτό μοιάζει αδύνατο οπότε θα πρέπει να αποφασίσει σε λίγους μήνες τι θα κάνει: Θα συνεχίσει σε κάποια άλλη ήπειρο ή θα βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του και θα επιστρέψει στο Τορίνο.

Μέσα σε όλα αυτά, είναι αμφίβολο πλέον και το αν θα βρίσκεται στην Αυστραλία τον Αύγουστο για το φιλικό που θα δώσει η Γιουβέντους με επίλεκτους του πρωταθλήματος της χώρας. Αρχηγός αυτής της ομάδας θα ήταν ο Ντελ Πιέρο, με την Corriere dello Sport να υποστηρίζει πως ο «Πιντουρίκιο» σκεφτόταν ότι αυτό το ματς θα ήταν το ιδανικό για να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ενα ματς με αντίπαλο τη δική του Γιουβέντους

Όπως όλα δείχνουν, η ώρα που ένας σπουδαίος Ιταλός ποδοσφαιριστής θα κρεμάσει τα παπούτσια του, δεν αργεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: