JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πίρλο: "Είμαι χαρούμενος που πέτυχα δυο σημαντικά γκολ σε λιγότερο από μια βδομάδα"

Αφού έδωσε στη Γιουβέντους την πρόκριση επί της Φιορεντίνα, ο Αντρέα Πίρλο ανακοίνωσε ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Πριν λίγες μέρες έδωσε τη νίκη στη Γένοβα με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, τώρα με τον ίδιο τρόπο έδωσε μια πρόκριση μέσα στη Φλωρεντία. Ο Πίρλο είναι σε καλό φεγγάρι και μετά το ματς εξήγησε και πώς εκτέλεσε το φάουλ της νίκης-πρόκρισης.

«Είμαι χαρούμενος επειδή σκόραρα δύο σημαντικά γκολ σε λιγότερο από μία εβδομάδα και είμαστε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας. Πώς αποφασίζω με ποιον τρόπο να εκτελέσω το κάθε φάουλ; Αποφασίζω την τελευταία στιγμή, ειλικρινά. Σήμερα, για παράδειγμα, είδα πώς είχε στηθεί το τείχος και αποφάσισα να βάλω περισσότερη δύναμη. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και στην αρχή είχαμε προβλήματα αλλά πάντα ήμασταν σίγουροι ότι θα προκριθούμε. Είναι σημαντικό να τα πάμε καλά στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τον αποκλεισμό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε ο άσσος των«μπιανκονέρι», με τους οποίους θα υπογράψει και νέο συμβόλαιο: «Είναι φυσιολογικό να λένε ότι… γερνάω αλλά διασκεδάζω ακόμη μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ανακοίνωση μέσα στον μήνα αλλά ξέρω ότι θα παραμείνω στη Γιουβέντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: