JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Κόντε: "Προτεραιότητα μας το 3ο σερί Σκουντέτο"

Το σκουντέτο είναι προτεραιότητα για την Γιουβέντους τόνισε ο Αντόνιο Κόντε, που… προειδοποίησε όσους θεωρούν σίγουρο τον αποκλεισμό στην Ευρώπη.
Οι «μπιανκονέρι» συνέχισαν την επέλαση τους προς το τρίτο σερί πρωτάθλημα, το οποίο είναι και ο πρώτος στόχος, όπως είπε ο προπονητής. «Κάνουμε ένα απίστευτο πρωτάθλημα και αργά ή γρήγορα θα πρέπει κάποιοι να το παραδεχθούν. Δεν το κάνουν όλοι αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς νικάμε» είπε ο Κόντε που άρχισε επιθετικά τις δηλώσεις του.

Αναφορικά με το ματς της Γένοβα, είπε: «Ηταν ένα περίπλοκο παιχνίδι, κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήξερε πώς να μας βάλει δύσκολα και σε κάποια σημεία μας έκανε να υποφέρουμε. Το ματς έγινε περίπλοκο και κάποιων διαιτητικών αποφάσεων αλλά ο Ματσολένι και οι βοηθοί του είναι άνθρωποι και μπορεί να κάνουν κι αυτοί λάθη. Μου άρεσε ο χαρακτήρας της ομάδας σήμερα».

Ο προπονητής των Τορινέζων δεν έκρυψε και τη δυσφορία του για κάποια σχόλια που έγιναν σχετικά με την επιλογή του να κάνει rotation στην Ευρώπη, λέγοντας σχετικά: «Είδατε τι έγινε στην προθέρμανση με τον Μπαρτσάλι (ένιωσε ενοχλήσεις). Καταλάβατε γιατί δεν έπαιξε την Πέμπτη; Κάποιοι μιλάνε απλά για να πουν κάτι… Ο Μαρκίσιο και ο Τζοβίνκοαποκόμισαν προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Φιορεντίνα. Μπαίνουμε στην τελική ευθείας μιας σκληρής σεζόν, επίπονης και θα πρέπει να τα υπολογίζουμε όλα. Σήμερα είχαμε στον πάγκο δύο πιτσιρικάδες από την Πριμαβέρα».

Πέρα από όλα αυτά, όμως, το μυαλό των οπαδών της Γιουβέντους είναι στη ρεβάνς με την Φιορεντίνα και ο Κόντε ρωτήθηκε για αυτό το ματς, για να απαντήσει ότι «ξεκαθαρίζουμε ότι η προτεραιότητα για εμάς είναι το τρίτο σερί πρωτάθλημα καθώς είναι κάτι ιστορικό και σημαίνει πολλά για τον πρόεδρο, στον οποίο θέλουμε να χαρίσουμε αυτή τη χαρά. Είναι φυσικό, όμως, να θέλουμε να προκριθούμε την Πέμπτη και θα πάμε στη Φλωρεντία για να νικήσουμε, αν και δε θα είμαστε το φαβορί. Κάποιοι έχουν ήδη πανηγυρίσει τον αποκλεισμό μας… Θα δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: