JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Υποχρέωση για νίκη πρόκριση για Γιούβε.

Οταν η υποχρέωση της επίτευξης ενός στόχου μπλέκει και με την υποχρέωση υπεράσπισης της υπερηφάνειας, η πίεση μεγαλώνει. Αυτή η πίεση θρέφει τις μεγάλες ομάδες και η Γιουβέντουςξέρει τι πρέπει να κάνει αύριο στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Για τους Γιουβεντίνους η φετινή σεζόν ήταν αυτή στην οποία η ομάδα τους θα έδειχνε σε όλη την Ευρώπη ότι βάζει τις βάσεις για να επιστρέψει, δίνοντας συνέχεια στην περσινή εμφάνιση της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν έτσι… Ο αποκλεισμός στην Κωνσταντινούπολη αποτέλεσε τεράστιο σοκ για όλους και αυτό το σοκ ξεπεράστηκε, κάπως, στη σκέψη της κατάκτησης τουΓιουρόπα Λιγκ με τον τελικό στο «Γιουβέντους Στάντιουμ». Δε θα μπορούσε, όμως, να ήταν τόσο εύκολο και δεν είναι…

Η κλήρωση με την Φιορεντίνα έβαλε στην πρίζα τους τιφόζι και το 1-1 του πρώτου αγώνα τους έφερε στα όρια τους. Η ομάδα που στην Ιταλία κάνει περίπατο καταρρίπτοντας συνεχώς ρεκόρ και οδεύει προς ένα ανεπανάληπτο (100 βαθμοί), φλερτάρει στην Ευρώπη με τον αποκλεισμό από τους «βιόλα». Χειρότερο σενάριο από αυτό δεν υπάρχει, αν και η αλήθεια είναι ότι στο Τορίνοτα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Για τους οπαδούς της Φιορεντίνα, η πρόκριση επί των «μπιανκονέρι» θα τους δώσει τέτοια χαρά που όλα τα άλλα θα μοιάζουν ασήμαντα. Για τους τιφόζι της Γιούβε η πρόκριση επί τηςΦιορεντίνα θεωρείται αυτονόητη και δε θα συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από την κατάκτηση του τροπαίου.
Το γεγονός ότι για να φτάσουν εκεί, θα πρέπει να αποκλείσουν μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» τους «βιόλα» έχοντας άσχημο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αποτελεί μια πραγματική πρόκληση. Μια πρόκληση, στην οποία ο Αντόνιο Κόντε και οι παίκτες του πρέπει να αντεπεξέλθουν. Πρέπει επειδή είναι το φαβορί, πρέπει επειδή δεν τους παίρνει να αποτύχουν εντελώς στην Ευρώπη, πρέπει επειδή οι μεγάλες ομάδες είναι υποχρεωμένες να στοχεύουν στους τίτλους, πρέπει επειδή το θέλουν οι οπαδοί τους.

Στο Τορίνο λένε ότι ο Κόντε ως ποδοσφαιριστής τρελαινόταν πάντα στα ματς με τους «βιόλα» επειδή οι κολλητοί του ήταν ultras και έτσι ένιωθε κι αυτός. Εχει μείνει στην ιστορία, άλλωστε, ο πανηγυρισμός του με το σημαιάκι του κόρνερ μπροστά από την εξέδρα των οπαδών της Φιορεντίνα σε ένα γκολ που είχε βάλει στο «Ντέλε Αλπι». Ο,τι κι αν λέει για την προτεραιότητα που δίνει στο πρωτάθλημα, υπάρχει κανείς που αμφιβάλει για το πόσο τρελά θέλει να αφήσει στη μνήμη όλων των οπαδών της Φιορεντίνα τον πανηγυρισμό του στο «Αρτέμιο Φράνκι»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: