JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Καυτή ατμόσφαιρα περιμένει τη Γιούβε στο Σαν Πάολο.

Η τελευταία μεγάλη βραδιά του πρωταθλήματος για το «Σαν Πάολο» και το γήπεδο της Νάπολι ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους να φορέσει για αυτήν… τα καλά του. Πριν τρία χρόνια για το ίδιο… ραντεβού υπερέβαλλε καθώς μετρήθηκαν 240 άτομα παραπάνω από την επίσημη χωρητικότητά του (60.240 θεατές).

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν το παιχνίδι που περισσότερο από κάθε άλλο αναμένουν οι ναπολιτάνοι, το ιταλικό τους… κλάσικο, η πώληση των εισιτηρίων βαίνει με γοργούς ρυθμούς. Για αυτούς το εισιτήριο στο ματς με την «Κυρία» είναι το διαβατήριο για το όνειρο, ο διακαής πόθος να το ζήσουν εκ των έσω, να το νιώσουν περισσότερο ακόμη και από το να το δουν.

Πάνω από 25.000 μαγικά χαρτάκια έχουν ήδη πωληθεί (συν 14.000 τα διαρκείας) και ο ρυθμός εξάντλησής τους δείχνει πως θα είναι μια βραδιά με περισσότερους από 50.000 θεατές, νούμερα που φέτος εμφανίστηκαν μονάχα στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Πόρτο και στο Καμπιονάτο με ΜίλανΣασουόλο και Σαμπντόρια.

Οι κούρβες έχουν ήδη σημειώσει sold out, το ίδιο και η οικογενειακή εξέδρα, αμφότερες με τιμή τα 30 ευρώ και σχεδόν εκείνη των φιλοξενουμένων. Υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα στα πιο τσιμπημένα εισιτήρια (Tribuna Onore 250, Tribuna Posillipo 150, Tribuna Nisida 100, Distinti 75 Ευρώ αντίστοιχα οι τιμές), αλλά και δύο μέρες καιρό στους ενδιαφερόμενους, με τη σημερινή να έχει και αυτή μεγάλη ζήτηση όπως αναμένεται.

Η Νάπολι, άλλωστε, καταγράφει τη δεύτερη θέση σε παρουσία θεατών στα εντός έδρας παιχνίδια με μέσο όρο 42.295 παρουσίες ανά ματς, πίσω μόνο από την Ιντερ και τους 46.394 μ.ο. θεατές ανά παιχνίδι, ενώ ακολουθούν οι Ρόμα και Μίλαν με λίγο παραπάνω από 38.000 και έπειτα η Γιουβέντους με 35.559.

Οσο για την οργανωμένη εξέδρα αυτή βρίσκεται σε πυρετό δημιουργίας των κορεό και έχει διαμηνύσει ότι η συνδρομή του δωδέκατου παίκτη θα είναι αδιάκοπη και διάρκειας 90 λεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: