JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Αιχμηρή ανακοίνωση των Drughi κατά της συζύγου του Σιρέα.

Οι Drughi με γράμμα, το οποίο δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους, απάντησαν στη σύζυγο του Γκαετάνο ΣιρέαΜαριέλα Σιρέα, η οποία «απείλησε» να ζητήσει την αφαίρεση του ονόματος του ανδρός της από την κούρβα σουντ του «Γιουβέντους Στάντιουμ», στην περίπτωση που στην εν λόγω εξέδρα των οργανωμένων εξακολουθήσουν να λαμβάνουν χώρα ντροπιαστικά περιστατικά όπως τα τελευταία στο ντέρμπι με τη Τορίνο και στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα για το Καμπιονάτο.

«Αγαπητή Κυρία Μαριέλα,
Είναι πραγματικά απίστευτο πώς κάποια άτομα καταφέρνουν και ξεχνούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς θυμόμαστε την κυρία Μαριέλα, να είναι επικεφαλής εκείνης της δραματικής πομπής της 1ης Ιουλίου και ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έπεφτε στην παγίδα να πάει ενάντια στα χρώματα που φόρεσε ο αείμνηστος Γκαετάνο.

Και τώρα αυτή η δήλωση, την οποία αποδέχτηκε με ενθουσιασμό όλος ο κόσμος που είναι εχθρός μας, να βγει το όνομα του Γκαετάνο Σιρέα από την κούρβα σουντ. Να ληφθεί υπόψιν ότι τα συνθήματα υπό κατηγορία, τα οποία τραγουδούν όλοι, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, ακούγονται και από την νορντ, μόνο που εκείνο το τμήμα του σταδίου προορίζεται στα Club Doc και μαντεύετε ποιος είναι πρόεδρος του κέντρου συντονισμού.

Ακριβώς, η εν λόγω κυρία, η οποία προτιμάει να παραμένει σιωπηλή για να μην χρειαστεί να παραιτηθεί από μια δουλειά, προφανώς με καλή ανταμοιβή. Ισως η κυρία να μην ξέρει και είμαστε εδώ για να της το σημειώσουμε, ότι παντού, από το σάιτ της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων, τα διαρκείας, γίνεται λόγος πάντα και μονάχα για την σουντ. Δεν καταλαβαίνουμε επομένως πώς μπορεί να αφαιρεθεί κάτι που απλά δεν υπάρχει.

Σε ένα πράγμα είμαστε όλοι σύμφωνοι. Είναι σωστό να αποφύγουμε άπαντες την εκμετάλλευση ενός πρωταθλητή που αγαπήθηκε από όλους. Επομένως αποδεχόμαστε την πρόσκληση της κυρίας (επαναλαμβάνουμε την λέξη πρόσκληση καθώς δεν υπάρχει επίσημο ντοκουμέντο με θέσπιση της αφιέρωσης στον σύζυγό της) και από εδώ και στο εξής το επίθετο Σιρέα δεν θα προσδιορίζει πια το πιο ειλικρινές και αληθινό τμήμα του σταδίου, αλλά θα πρέπει και εκείνη να κάνει το ίδιο επιστρέφοντας στο πατρικό της επίθετο: Καβάνα.

Γνωρίζοντας τη διακριτικότητα του Γκαετάνο είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα του άρεσε καθόλου μια σύζυγος τόσο παρεμβατική. Είναι ευκρινέστατο μετά τις δηλώσεις σας, το ασυμβίβαστο που προκύπτει με τον τωρινό σας ρόλο ως πρόεδρος του κέντρου συντονισμού, ως εκ τούτου σας καλούμε να κάνετε το προφανές, ήτοι να παραιτηθείτε.

Είμαστε ξεκάθαροι κυρία Καβάνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: