JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Γιουβέντους-Φιορεντίνα 1-1, η πρόκριση τελικά θα κριθεί στη Φλωρεντία.

Η Γιούβε αν και κατάφερε να προηγηθεί της Φιορεντίνα νωρίς νωρίς χάρις στο γκολ του Αρτούρο Βιντάλ στο 3' και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα γκολ στο πρώτο μέρος (δοκάρι του Βιντάλ στο 38'), τελικά η Φιορεντίνα ισοφάρισε στο 78' σε 1-1 με τον Γκόμεζ. Έτσι όλα θα κριθούν της ερχόμενη βδομάδα στο Αρτέμιο Φράνκι της Φλωρεντίας.

Η Γιουβέντους ήθελε νίκη με καθαρό σκορ στο Τορίνο για να βάλει βάσεις πρόκρισης και το γκολ του Βιντάλ στο 3' με σουτ εντός περιοχής (1-0) ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσε να περιμένει ο Αντόνιο Κόντε, που έκανε και πάλι αλλαγές στην 11άδα. Εχοντας και την κατάλληλη ψυχολογία, οι Μπιανκονέρι συνέχισαν επιθετικά και προκαλούσαν προβλήματα στην άμυνα της Φιορεντίνα, που δυσκολευόταν αρκετά. Με τον Ασαμόα να είναι αρκετά ορεξάτος από αριστερά -γιατί ο Ισλα από δεξιά πάλι δεν βλεπόταν- οι γηπεδούχοι έκαναν φάσεις αλλά ο Νέτο απέκρουσε καλή κεφαλιά του Βιντάλ, ο οποίος στη συνέχεια είχε και δοκάρι, επίσης με κεφαλιά. Οσο η Γιούβε είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε και για δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί με ένα σουτ του Ακουιλάνι και ακόμη ένα του Μπόρχα Βαλέρο, που κόντραρε και έφυγε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Φιορεντίνα έχασε νωρίς, στο 51', τον Μάτι Φερνάντες με τραυματισμό και ο Βιτσέντσο Μοντέλα πέρασε στον αγώνα τον Αμπροζίνι, με τον Κόντε από την άλλη πλευρά να δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο να κρατήσει το μηδέν πίσω (όπως και πριν λίγες μέρες στο πρωτάθλημα) και όχι στο να κυνηγήσει, όπως στο πρώτο μέρος, το δεύτερο γκολ. Αυτό, σε συνδυασμό με τα συνεχή φάουλ που γίνονταν, είχε ως συνέπεια το ματς να χάσει τον ρυθμό του καθώς οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές και έτσι δεν γινόταν φάση με τίποτα...
Αντιλαμβανόμενος ότι με τον Μάτρι δεν μπορούσε να προβληματίσει την άμυνα της Γιουβέντους, ο Μοντέλα έβαλε τελικά στο 68' τον Γκόμες και αυτός ήταν που έκανε και την διαφορά καθώς στο 79' ξέφυγε -μετά τη βαθιά μπαλιά που έγινε- από την επιτήρηση των Ογκμπόνα-Κάσερες και τελείωσε ωραία τη φάση για το 1-1, που αφαιρεί τον τίτλο του φαβορί από τους Μπιανκονέρι. Ο Πογκμπά, που είχε περάσει νωρίτερα στη θέση του Οσβάλντο, έχασε καλή ευκαιρία για τη Γιουβέντους στο 81' και αμέσως μετά βγήκε ο Ισλα και μπήκε ο Παντοΐν, σε μια αλλαγή που σήμαινε ότι ως το τέλος του αγώνα οι Τορινέζοι δεν θα έκαναν τίποτα της προκοπής επιθετικά.
Η Φιορεντίνα, αντιθέτως, έκανε δύο-τρία σουτ με τους Γκόμες και Μπόρχα Βαλέρο καθώς είχε πλέον άλλο αέρα και δεν απειλήθηκε ως το τελευταίο σφύριγμα, παίρνοντας το 1-1 που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο «Αρτέμιο Φράνκι»!


JUVENTUS-FIORENTINA 1-1
RETI: Vidal 3' pt, Gomez 34' st
JUVENTUS
Buffon; Caceres, Ogbonna, Chiellini; Isla (37' st Padoin), Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco (18' st Llorente), Osvaldo (30' st Pogba).
A disposizione: Storari, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner, Pogba
Allenatore: Conte
FIORENTINA
Neto; Roncaglia, Rodriguez, Savic, Tomovic; Aquilani (32' st Vargas), Pizzarro, Borja Valero, Fernandez (6' st Ambrosini); Ilicic, Matri (22' st Gomez).
A disposizione: Rosati, Pasqual, Cuadrado, Matos
Allenatore: Montella
ARBITRO: Kuipers (NED)
ASSITENTI: Boonman (NED), Zeinstra (NED
QUARTO UFFICIALE: van Boekel (NED), Liesveld (NED)
ARBITRI D'AREA: Steegstra (NED)
AMMONITI: 10' st Pizarro, 12' st Rodriguez

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όταν τα λέμε κάποιοι ότι ο κόντε φοβάται τη σκιά του στα νοκ-αουτ παιχνίδια κάποιοι ακόμα τον υποστηρίζουνε.Ακόμα τον υποστηρίζω αλλά αυτός ευθύνεται για το περίμενε της ομάδας στο β΄ημίχρονο.Μου βγάζει οσβάλντο για να βάλει χάφ;1-1 είσαι και φοβάσαι ότ θα φάς γκόλ;Δηλαδή αν η Φιορεντίνα είχε και τον ρόσι και τον χοακίν μέσα πόσα θα τρώγαμε;Αυτή η τακτική του μεσαίωνα και το περίμενε πίσω από τη μπάλα και ειδικά αυτό το σύστημα 3-5-2 έχει καταντήσει αηδία.Από καιρό το έχω πεί σε φίλο μου φιορεντίνο ότι θα προκριθούνε και ότι δε θα πάει καμιά ιταλική ομάδα στο τελικό.Λόγω συστήματος 3-5-2.

juve30amore