JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Μοντέλα: "Φαβορί; Όχι με τίποτα"

Η Φιορεντίνα απέσπασε 1-1 στο πρώτο ματς από την Γιουβέντους αλλά ο Βιτσέντσο Μοντέλα δε θέλει ούτε να ακούει την λέξη «φαβορί».

Οι Τοσκανί δέχθηκαν γκολ νωρίς αλλά άντεξαν στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μάριο Γκόμες, παίρνοντας το αποτέλεσμα που ήθελαν. Απολύτως φυσιολογικό, επομένως, ο προπονητής τους να είναι ικανοποιημένος μετά την λήξη, αν και δεν εφησυχάζει καθόλου ενόψει της ρεβάνς.

«Είμαστε μια ομάδα που θέλει να κρατάει μπάλα καθώς αν δεν το κάνουμε αυτό έχουμε πρόβλημα. Ειδικά απέναντι στη Γιουβέντους αυτό είναι απαραίτητο καθώς είναι πιο δυνατοί από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο μας δημιουργούσαν προβλήματα οι Βιντάλ και Μαρκίσιο καθώς πατούσαν συνεχώς περιοχή. Γενικά, πάντως, πιστεύω ότι παίξαμε καλά σήμερα, δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα… 

Ο Γκόμες έχει δύναμη, εμπειρία, αίσθηση του γκολ και όταν τα έχεις αυτά, το αποτέλεσμα είναι να σκοράρεις. Ηταν ο κατάλληλος αγώνας για να επιστρέψει στο σκοράρισμα» είπε ο Μοντέλα και όταν ρωτήθηκε για το αν η Φιορεντίνα είναι πλέον το φαβορί, απάντησε: «Φαβορί; Με τίποτα! Μπορεί να αυξήσαμε τις πιθανότητες που είχαμε αλλά δεν είμαστε φαβορί καθώς η Γιουβέντους σκοράρει πάντα, άρα θα πρέπει να παίξουμε για τη νίκη στη ρεβάνς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: