JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μπενίτεθ: "Κερδίσαμε τη Γιούβε τον ακριβών συμβολαίων"

Με το χαμόγελο στα χείλη ήταν ο Ράφα Μπενίτεθ μετά τη νίκη της Νάπολι ενώ αναφέρθηκε και στα λεφτά που δίνει σε συμβόλαια η Γιουβέντους. Οι «παρτενοπέι» πήραν τη νίκη που τόσο ήθελαν κόντρα στους «μπιανκονέρι» και ο προπονητής τους είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο, αναμετρήθηκαν δύο ομάδες υψηλού επιπέδου. Είναι πιο εύκολο να είσαι συγκεντρωμένος κόντρα στους μεγάλους αντιπάλους αλλά θα πρέπει να το κάνουμε αυτό και με τις άλλες ομάδες. Ηταν μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους και τώρα συνεχίζουμε το κυνήγι της Ρόμα» είπε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Τα πήγαμε πολύ καλά στην άμυνα και αυτό θέλω να το τονίσω γιατί είχαμε απέναντι μας μια τόσο δυνατή ομάδα. Σήμερα παίξαμε με τεράστια ένταση και είναι δύσκολο αυτό να το διατηρήσουμε σε όλους τους αγώνες». Οσο για το τι χρειάζεται η Νάπολι για να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων; Σύμφωνα με τον Μπενίτεθ η απάντηση είναι τα λεφτά.

«Χρειάζεται χρόνος αλλά και χρήματα. Η Γιουβέντους μπορεί να δίνει 300 εκατ. ευρώ σε συμβόλαια. Ναι μεν έχει αποκτήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές ως ελεύθερους αλλά τους δίνει καλά συμβόλαια. Εχει τη δυνατότητα, για παράδειγμα, να αφήνει στον πάγκο ποδοσφαιριστές που παίρνουν 3-4 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Σήμερα έλειπε ο Τέβες αλλά είχε τονΟσβάλντο, η διαφορά στα οικονομικά παίζει μεγάλο ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: