JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

200 χώρες θα δείξουν ζωντανά το Νάπολι-Γιούβε.

Διακόσιες χώρες θα μεταδώσουν ζωντανά την αναμέτρηση της Νάπολι με τη Γιουβέντους στο «Σαν Πάολο». Από την Αραβία μέχρι τη Ζιμπάμπουε και από την Αλγερία μέχρι το Βιετνάμεκατομμύρια τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν, μαζί τους και οι Ελληνες και οι Κύπριοι, το κυριακάτικο βραδινό μεγάλο παιχνίδι του Καμπιονάτο.

Ενα ματς, το οποίο θα… ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα με την άφιξη στην πόλη της αποστολής της Γιουβέντους, η οποία θα καταλύσει στο Hotel Parker’s, στο Corso Vittorio Emanuele (έχουν ήδη παραγγελθεί οι εφημερίδες που οι ποδοσφαιριστές θα διαβάσουν αύριο το πρωί).

Από εκεί θα μπει σε εκκίνηση η μηχανή των αρχών ασφαλείας της πόλης. Χίλιοι εκατό οπαδοί της «Κυρίας» αναμένονται στη Νάπολη. Τις τελευταίες ώρες το αρχηγείο της αστυνομίας της πόλης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «οι οπαδοί της Γιουβέντους καλούνται να βρίσκονται στα διόδια της Νάπολης μέχρι τις 17:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Η άφιξη μετά το συγκεκριμένο ωράριο μπορεί να καθορίσει και την είσοδο στο γήπεδο με το παιχνίδι να έχει ήδη ξεκινήσει, ήτοι την μη δυνατότητα εισόδου σε αυτό για την παρακολούθηση του αγώνα».
Επίσης ο Νομάρχης της Νάπολης επέβαλλε την απαγόρευση πώλησης υγρών σε γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο από τις 19:00 μ.μ. ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής σε όλη τη ζώνη περιμετρικά του σταδίου.

ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μεγάλη τώρα αναστάτωση προκάλεσε στην πόλη η φήμη που μετέδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δημοσιογράφος του τοπικού ραδιοφώνου Kiss Kiss Napoli σύμφωνα με την οποία «Ο Μαραντόνα ενδέχεται να είναι παρών αύριο το βράδυ στο “Σαν Πάολο” για το ματς με τη Γιουβέντους! Ο “El Pibe” μπορεί να κάνει μια έκπληξη στους οπαδούς της Νάπολι. Ο Αντζελο Πιζάνι, ο δικηγόρος του Μαραντόνα ταξιδεύει στο Ντουμπάι. Ο Μαραντόνα είναι πιθανόν να επιστρέψει μαζί του για το μεγάλο ματς του “Σαν Πάολο” αύριο το βράδυ!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμά του και στην πόλη ξέσπασε ενθουσιασμός με την πιθανότητα και μόνο η φήμη να βγει αληθινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: