JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ήττα για τη Σκουάντρα Ατζούρα με 1-0 από την Ισπανία.


Φιλική ήττα με 1-0 για την Ιταλία από την Ισπανία, με τον Τσέζαρε Πραντέλι να κάνει τις δοκιμές του. Ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα» ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν προορίζονται για βασικοί ή σε κάποιους που δεν είχαν ξαναπαίξει, όπως για παράδειγμα ο στόπερ της ΠάρμαΠαλέτα.
Το έκανε και θα κρίνει ο ίδιος αν έμεινε ή όχι ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του, που δεν απέφυγαν τελικά την ήττα με 1-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν». Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, πάντως, ήταν για την Ιταλία καθώς στο 4’ ο Τσέρτσι είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και ενώ ο Κασίγιας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Η Ισπανία ανέβασε την απόδοση της στη συνέχεια και προσπάθησε να απειλήσει αλλά ο Μπουφόν σταμάτησε τους Φάμπρεγκας και Ντιέγκο Κόστα, για να έρθει στο 28’ ακόμη μία πολύ καλή φάση για τους «ατζούρι» με το τακουνάκι του Μαρκίσιο για τον Οσβάλντο, το πλασέ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές σε πρόσωπα, με τον Πραντέλι να αλλάζει και το σύστημα, με τον Μπουφόν να νικάει στο τετ α τετ τον Τιάγκο Αλκαντάρα καθώς οι γηπεδούχοι έπαιρναν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο 64’, τελικά, πήραν και το προβάδισμα με τον Πέδρο, στα πόδια του οποίου κατέληξε η μπάλα μετά την προσπάθεια του Παλέτα να απομακρύνει την πάσα του Ινιέστα. Ο Ιμόμπιλεέκανε κι αυτός ντεμπούτο για την Ιταλία στη συνέχεια, με την ομάδα του Πραντέλι να πλησιάζει στην ισοφάριση στο φινάλε, όταν οι Ισπανοί πρόλαβαν τελευταία στιγμή προ τουΝτέστρο που περίμενε την μπάλα από το κόρνερ του Πίρλο για να κάνει το 1-1.
Δεν το έκανε και τελικά η Ιταλία γνώρισε την φιλική ήττα, σε ένα ματς στο οποίο ο Πραντέλι ενδιαφερόταν κυρίως για τις δοκιμές παικτών και συστημάτων.

Ισπανία: Κασίγιας (46’ Βαλντές), Αθπιλικουέτα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σέρχιο Ράμος (65’ Ραούλ Αλμπιόλ), Αλμπα, Μπουσκέτς (46’ Τσάμπι Αλόνσο), Τιάγκο Αλκαντάρα, Πέδρο (82’ Καθόρλα), Φάμπρεγκας (46’ Σίλβα), Ινιέστα (65’ Χεσούς Νάβας), Ντιέγκο Κόστα

Ιταλία: Μπουφόν, Μάτζιο (46’ Αμπάτε), Παλέτα, Μπαρτσάλι, Κρισίτο (46’ Ντε Σίλιο), Μαρκίσιο, Τιάγκο Μότα (62’ Τζιακερίνι), Μοντολίβο, Καντρέβα (46’ Πίρλο), Οσβάλντο (69’ Ιμόμπιλε), Τσέρτσι (69’ Ντέστρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: