JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Νάπολι-Γιουβέντους 2-0, η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα ήρθε στη Νάπολι.

Η Νάπολι υποχρέωσε απόψε την Γιουβέντους στη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα με σκόρερ τους Καγιεχόν στο 37' και Μέρτενς στο 81', μια ήττα που ίσως αφυπνίσει τους Μπιανκονέρι στη τελική ευθεία σε πρωτάθλημα και Europa League.

Από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ως τον Χάμσικ και από τον Ράφα Μπενίτεθ ως τον Ιγκουαΐν, στη Νάπολι δήλωναν τις τελευταίες μέρες ότι ήθελαν με κάθε τρόπο να νικήσουν την Γιουβέντους ώστε να δώσουν μια χαρά στους οπαδούς. Μπορεί, άλλωστε, να μην υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς αλλά υπήρχε το γόητρο και οι Παρτενοπέι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, πιέζοντας για το γρήγορο γκολ. Θα το είχαν πετύχει αν ο Μπουφόν δεν έκανε δύο τεράστιες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Καγιεχόν (7') και Χάμσικ (10'). Ενδιάμεσα είχε ακυρωθεί σωστά και ένα γκολ του Σλοβάκου για οφσάιντ.
Η Γιουβέντους ήταν στην άμυνα της στο πρώτο 15λεπτο και άρχισε να ισορροπεί το ματς στη συνέχεια, κυκλοφορώντας την μπάλα και παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο, κάνοντας κι αυτή την πρώτη φάση της στο 26' με τον Λιχτστάινερ. Οι Μπιανκονέρι πήραν σταδιακά τον έλεγχο του αγώνα και δεν ήταν στην πίεση όπως στο ξεκίνημα αλλά την ώρα που η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, η Νάπολι άνοιξε το σκορ! Ο Ινσίνιε έκανε την σέντρα στο 37' και ο Καγιεχόν -έστω από θέση οφσάιντ- νίκησε από κοντά τον Μπουφόν για το 1-0!
Στο δεύτερο μέρος ο Κόντε έκανε νωρίς την πρώτη αλλαγή, με τον Ισλα αντί του Ασαμόα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν άλλαξαν και πολλά στον αγώνα. Η Γιουβέντους είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε κυρίως από δεξιά να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα της Νάπολι για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά με τον Ισλα εκεί αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί ποτέ...
Η Νάπολι, από την άλλη, είχε δοκάρι στο 60' με εκτέλεση φάουλ του Γκουλάμ, με τον Κόντε να κάνει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και τις άλλες δύο αλλαγές. Τόσο επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος από Πογκμπά και Οσβάλντο όσο και επειδή ακολουθεί το Europa League. Ο Ράφα Μπενίτεθ, που απλά έπρεπε να διαχειριστεί το 1-0, έβαλε τον Πάντεφ αντί του Ιγκουαΐν στο 73', έβαλε και τον Μέρτενς στη θέση του Χάμσικ στο 79' και στο 81' ο Σκοπιανός έβγαλε 30άρα μπαλιά για τον Βέλγο και αυτός κατέβασε ωραία και με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 και τελείωσε τον αγώνα!
Η Νάπολι πήρε τη νίκη που ήθελε και συνέχισε την θετική παράδοση που έχει στο «Σαν Πάολο» κόντρα στη Γιουβέντους, η οποία με την σειρά της υπέστη τη δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Είχε χάσει τον Οκτώβριο από την Φιορεντίνα, έχασε και στα τέλη Μαρτίου από τη Νάπολι...


NAPOLI-JUVENTUS 2-0
RETI: Callejon 37',  Mertens 81'
NAPOLI
Reina; Henrique, Fernandez, Albiol, Ghoulam; Inler, Jorginho; Callejon (44' st Dzemaili), Hamsik (34' st Mertens), Insigne; Higuain (28' st Pandev).
A disposizione
: Doblas, Colombo, Britos, Mesto, Reveillere, Radosevic, Bherami, Bariti, Zapata.
Allenatore: Benitez

JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba (16' st Marchisio), Asamoah (8' st Isla); Llorente, Osvaldo (24' st Vucinic).
A disposizione
: Storari, Rubinho, Penna, Mattiello, Padoin, Giovinco
Allenatore: Conte
ARBITRO: Orsato
ASSISTENTI: Tonolini, Manganelli
QUARTO UFFICIALE
: Di Liberatore
ARBITRI D'AREA
: Bergonzi, Gervasoni

AMMONITI: 35' pt Inler, 10' st Lichtsteiner, 13' st Bonucci, 18' st Henrique, 48' st Vidal

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΕΣ ΤΑΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΗΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΧΩΡΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΗ ΟΛΑ ΠΗΘΑΝΑ ΕΧΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΗΓΕΝΗ ΠΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ