JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κόντε: "Εγώ φταίω για την ήττα, όσο για τον Μπενίτεθ εμείς δώσαμε 25 εκ για μεταγραφές ενώ αυτοί 100 και είναι στο -17"

Ο Αντόνιο Κόντε χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της Νάπολι, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Γιουβέντους και απάντησε στον Ράφα Μπενίτεθ για τα οικονομικά των ομάδων. Οι «μπιανκονέρι» δεν ήταν καλοί στο «Σαν Πάολο» και υποχρεώθηκαν στη δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα, με τον προπονητή τους να στέκεται στο πρώτο ημίχρονο και στην κούραση που υπάρχει από τα συνεχή ματς.

«Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό κάτω από οποιαδήποτε άποψη. Η Νάπολι έπαιξε καλά, εμείς όχι αλλά μπορεί να συμβεί αφού παίζουμε κάθε τρεις μέρες, έχουμε αρκετές απουσίες και κάποια στιγμή θα φανεί και η κούραση. Μην ξεχνάμε ότι απέναντι μας είχαμε μία καλή ομάδα που δημιουργήθηκε με στόχο να κατακτήσει τίτλους» είπε ο Κόντε και έδωσε συνέχεια στην τελευταία του φράση, απαντώντας στον Μπενίτεθ και σε όσα είπε για τα λεφτά που δίνει η Γιουβέντους σε σχέση με αυτά που δίνει η Νάπολι.

«Η Νάπολι, ό,τι κι αν λέει ο Μπενίτεθ, ξόδεψε μέσα σε ένα καλοκαίρι 100 εκατ. ευρώ. Οσα δηλαδή έχουμε δώσει συνολικά εμείς στα τρία χρόνια που είμαι εγώ ο προπονητής. Νομίζω πως ο Μπενίτεθ θα πρέπει να ξαναδεί τους αριθμούς και να τα υπολογίσει καλύτερα. Εμείς δώσαμε 25 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για μεταγραφές, αυτοί έδωσαν 100 εκατ. ευρώ. Αυτά τα 100 εκατ. προφανώς τα έδωσαν για να πάρουν τίτλους αλλά βλέπω ότι είναι στο -17 από την Γιουβέντους, εκτός Ευρώπης και έχουν το Κόπα Ιτάλια για να σώσουν κάτι». 

Και αφού απάντησε στον Μπενίτεθ, με τον οποίο υπάρχει μια κόντρα από το ματς του πρώτου γύρου, ο Κόντε ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί ότι οι Γιορέντε και Οσβάλντο δεν βοήθησαν την ομάδα με την απόδοση τους, για να απαντήσει:
«Οχι. Σήμερα ήταν κακός ο προπονητής. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Η Νάπολι έδειξε να το θέλει περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο, εμείς μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στο δεύτερο αλλά γενικά άξιζαν τη νίκη που πήραν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: