JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Χορός εκατομμυρίων για τα τηλεοπτικά.

Στο θέμα Πώς μοιράζονται τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ αναλύθηκε με παραδείγματα τι κερδίζουν οι ομάδες από τη διοργάνωση. Τι συμβαίνει όμως με τα τηλεοπτικά του θεσμού στηνΙταλία;

Η συμφωνία της Mediaset με την ΟΥΕΦΑ για αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την επόμενη 3ετία αρχής γενομένης από τη σεζόν 2015-16 αντί του αστρονομικού ποσού των 700 εκατομμυρίων ευρώ (κάτι παραπάνω από 230 εκ. ευρώ το χρόνο!), εκτοξεύουν το «Market Pool» σε δυσθεώρητα ύψη (αναλυτικά τι είναι το «Market Pool»).

Αν συνεχίσει να ισχύει το 50% του συνολικού ποσού (δηλαδή των 230 εκατ. ευρώ) τότε από την επόμενη σεζόν οι ομάδες που θα προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα μοιραστούν σε σχέση με φέτος περίπου 30 εκατ. ευρώ παραπάνω σε σχέση με φέτος! Υπάρχει δε σοβαρή περίπτωση το ποσοστό να αυξηθεί σε σχέση με φέτος και από 50% να γίνει 58%, οπότε αυτομάτως το ποσό που θα μοιραστούν οι ομάδες θα ανέβει στα 133,4 εκ. ευρώ!

Με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς, ο πρωταθλητής θα πάρει αυτόματα γύρω στα 29 εκατ. ευρώ! Η δεύτερη θέση που επίσης οδηγεί στους ομίλους, θα αποφέρει στον κάτοχό της 20,1 εκατ. ευρώ, ενώ η τρίτη, 8,6 εκατ. ευρώ, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι ο τρίτος θα προκριθεί στους ομίλους μέσω των play offs. Αν ο τρίτος αποκλειστεί, τότε το μερίδιό του θα καρπωθούν οι άλλοι δύο, με τον πρωταθλητή φυσικά να παίρνει τα περισσότερα!

Από κει και πέρα θα μοιραστεί στις ομάδες ένα ποσό της τάξης των 57,5 εκ. ευρώ βάσει των αγώνων που θα δώσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο πιο μακριά φτάσουν, τόσο μεγαλύτερο μερίδιο θα πάρουν από το προαναφερθέν ποσό.

Και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπολογίζονται τα χρήματα από τα αγωνιστικά αποτελέσματά και τα μπόνους πρόκρισης σε επόμενες φάσεις («16», προημιτελικά, ημιτελικά, τελικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: