JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Κατάνια-Γιουβέντους 0-1, ακόμη μια επαγγελματική νίκη.

Στο «Αντζελο Μασιμίνο» το ματς άρχισε με τον διαιτητή να ακυρώνει γκολ του Βιντάλ στο 2' για επιθετικό φάουλ του Μπονούτσι, αν και περισσότερο τραβούσε ο αμυντικός της Κατάνια. Λίγα λεπτά μετά ήρθαν και τα πρώτα νεύρα και από τις δύο πλευρές καθώς οι Κιελίνι και Μπεργκέσιο έριξαν από μία αγκωνιά, για να ακολουθήσει μια φάση στην οποία ο Μπεργκέσιο φλέρταρε με την δεύτερη κίτρινη, ξανά για αγκωνιά. Η κάρτα δεν δόθηκε, ο Αντόνιο Κόντε διαμαρτυρήθηκε, ο Ρολάντο Μαράν επίσης και τελικά ο διαιτητής Νταμάτο απέβαλε τους δύο προπονητές, οι οποίοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας και μία χειραψία.
Το ματς δεν είχε καλές φάσεις στο πρώτο μέρος καθώς πήγε περισσότερο στη δύναμη, με τον Οσβάλντο να χάνει την καλύτερη ευκαιρία για την Γιουβέντους όταν νόμισε ότι είναι οφσάιντ και έκανε τακουνάκι, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Οταν κατάλαβε ότι σημαιάκι δεν σηκώθηκε, συνειδητοποίησε και τι λάθος έκανε... 

Στο δεύτερο μέρος, πάντως, ο Ιταλοαργεντίνος πήγε να... εξιλεωθεί με ένα τρομερό ψαλιδάκι που έφυγε ελάχιστα άουτ και τελικά το 0-1 ήρθε στο 59' με το σουτ του Τέβες που δεν μπόρεσε να βγάλει ο Αντούχαρ. Τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους Μπιανκονέρι στο 67' καθώς ο Μπεργκέσιο την πήρε τελικά την δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά και στη συνέχεια οι Βιντάλ, Τέβες και Γιορέντε έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Δεν το έβαλαν αλλά και το 0-1 την έκανε τη δουλειά του για τη Γιούβε, που προσπάθησε να κάνει και rotation καθώς θα πάει χωρίς ανάσα πλέον λόγω Europa League. 

Επόμενος αντίπαλος της Γιούβε η Πάρμα που την Τετάρτη θα επισκεφτεί το Juventus Stadium, εννέα στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η Γιούβε σε αυτές της 9 αγωνιστικές που απομένουν χρειάζεται 13 βαθμούς ακόμη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το 32ο Σκουντέτο της ιστορίας της.

CATANIA-JUVENTUS 0-1
RETI: Tevez 59'
CATANIA
Andujar; Bellusci (21' st Leto), Rolin, Gyomber; Izco, Rinaudo, Plasil (37' st Peruzzi), Lodi, Monzon; Barrientos (39' Keko), Bergessio.

A disposizione: Ficara, Legrottaglie, Biraghi, Alvarez, Capuano, Petkovic,  Fedato, Boateng
Allenatore: Maran.
JUVENTUS
Storari; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Padoin, Isla (21' st Asamoah); Osvaldo (18' st Llorente), Tevez (42' st Giovinco)
A disposizione
: Buffon, Rubinho, Romagna, Gerbaudo, Quagliarella
Allenatore: Conte
ARBITRO: Damato
ASSISTENTI: Posado, Marrazzo
QUARTO UFFICIALE
: Manganelli
ARBITRI D'AREA: Ciampi, Candussio
AMMONITI: 4' pt Gyomber, 9' pt Bergessio, 15' pt Osvaldo, 22' st Bergessio, 42' st Rolin
ESPULSI: 22' st Bergessio

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εχω μια απορια γιατη η κατανια δεν πεζη ετση ολα τα πεχνηδια θα πηγανε στην ευροπη σηγουρα δηλαδη θελουν η μηκρες ομαδες να κερδησουν εμας κε ας πεσουν στην β εθνηκη κατη ηνε κε αυτο