JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Τη συμβαίνει με τα μεταγραφικά της Γιούβε.



Μπορεί στο στρατόπεδο της Γιουβέντους το μυαλό όλων να βρίσκεται στον αυριανό ημιτελικό με τη Ρεάλ,δεν αφήνουν όμως και τα μεταγραφικά θέματα που αποσχολούν την ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη σεζόν,μετά και την εξασφάλιση του 33ου πρωταθλήματος.

Σήμερα τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για μια δήλωση του Τέβεζ ο οποίος σε μια επίσκεψη του σε ένα τσίρκο φέρεται να δήλωσε ότι θα παραμείνει στην Μεγάλη Κυρία μέχρι το 2016.

Τώρα γι'αυτούς που θα έρθουν το Καλοκαίρι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής,οι Ιταλοί γράφουν για δύο ονόματά (ο Ζάζα θεωρείται σίγουρος αντικαταστάτης του Γιορέντε)η άλλοι δυο λοιπόν είναι:1)Ο Ντιμπάλα,με τον οποίο η Γιούβε έχει υπογράψει προσύμφωνο για ένα συμβόλαιό 5 ετών με 2.000.000 εκατ. ευρώ το χρόνο,μένει λοιπόν να τα βρεί με τον πρόεδρο της Παλέρμο.2)Το δεύτερο και φυσικά δυνατό όνομα για την επίθεση είναι αυτό του Έντισον Καβάνι,μάλιστα γίνεται λόγος πως υπάρχουν συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο,με την Γιούβε να δίνει στον Ουρουγουανό φορ με τα μπόνους 6.000.000 εκατ ευρώ τη σεζόν για 3 χρόνια,και τον ίδιο να ζητά για 4 χρόνια 8.000.000 εκατ. ευρώ.

Ενίσχυση θα υπάρξει και στην μεσαία γραμμή της ομάδας με τον Βέλγο διεθνή παίκτη της Ζενίτ Άξελ Βίτσελ να είναι ο εκλεκτός, για  τον οποίο η διοίκηση των μπιανκονέρι ανέβασε την προτασή της στα 25.000.000 εκατ ευρώ από τα 18.000.000 που ήταν η αρχική να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει αποκτήσει για την άμυνα τον Ρουγκάνι που βρισκόταν σε συνιδιοκτησία με την Έμπολι.

Η σκέψη όλων μας φυσικά είναι στην αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση,και διακαής πόθος να δούμε και πάλι την αγαπημένη μας Γιούβε στην κορυφή της Ευρώπης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν παίρνουν κανέναν πλάγιο επιθετικό πρώτα (στυλ Λαβέτσι, Αλέξις,Ρόις...) και να αφήσουν τους επιθετικούς