JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Μαρκίσιο: " Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε, το Champions League έρχεται ... ".

Θα μείνει στην ιστορία ως το Scudetto, με το σκόρδο το λάδι και την καυτερή πιπεριά. Πικάντικο, όπως και η διατροφή των παικτών της Γιούβε καθώς υπάρχει ακόμα ένας στόχος που πρέπει να κατακτηθεί: δεν υπάρχει άλλη εξαίρεση στον κανόνα, μετά το μικρό πάρτι που στήθηκε χτες το βράδυ, Μετά τη νίκη στη Γένοβα, η ομάδα επέστρεψε πίσω στο στρατόπεδο εκπαίδευσης στο Leinì και έγινε δεκτός σε δείπνο, αλλά χωρίς υπερβολές. Ζυμαρικά με σάλτσα με βάση το κρέας ή το σκόρδο και το λάδι, μερικές μπύρες και μια τάρτα. Στη συνέχεια, όλοι πήγαν στο κρεβάτι τους.


Όλοι θα ήθελαν να στήσουν ένα ξέφρενο πάρτι, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Έτσι για να γιορτάσουν σκεφτήκαμε τους οπαδούς, στους οποίους έστειλε μήνυμα ο Marchisio σήμερα: "Έτσι, δεν μπορούμε να γιορτάσουμε μαζί σας απόψε. Είμαστε πίσω στο Vinovo για την εκπαίδευση. Το Champions League έρχεται ... ".

Η ομάδα εργάστηκε χαλαρά σήμερα χωρίς τον Allegri που πραγματοποίησε μια μικρή τεχνική συνάντηση. Όποιοι παίκτες έπρεπε να υποβληθούν σε θεραπευτική αγωγή συνέχισαν στο Vinovo, ενώ οι υπόλοιποι θα απολαύσουν ένα απόγευμα ανάπαυσης. Αύριο το πρωί θα είναι όλοι πίσω στο Vinovo και θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο αγώνα με τη Ρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: